عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه تغییرات صورت گرفته در دولت انتخاباتی است، گفت: تاکنون تغییراتی که در استانداری‌ها رخ داده است مبتنی بر شایسته سالاری نبوده و این تغییرات بیشتر جنبه سیاسی داشته است.

حمیدرضا ترقی در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به تغییرات اخیر صورت گرفته در دولت و احکام جدید رئیس جمهور گفت: یک سری کارهای جدید برای دولت ایجاد شده که طبیعتاً مستلزم این تغییرات بوده است؛ مانند دبیرخانه اجلاس عدم تعهد و همچنین موضوع ادغام وزارتخانه‌ها در یکدیگر بنابراین این تغییرات بیشتر جنبه کاری دارد.

وی تصریح کرد:‌ اصل تغییرات یک کار اجرایی است که به طور طبیعی دولت باید انجام می‌داد؛ اما با توجه به نوع گزینش‌ها در انتصابات به نظر می‌رسد که بهره برداری سیاسی شده و در جهت ارتقاء جایگاه و موقعیت برخی افراد و یا بازسازی موقعیت بعضی دیگر انجام شده است.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی همچنین با اشاره به تغییر استانداران گفت: تغییرات صورت گرفته در دولت انتخاباتی است و تاکنون تغییراتی که در استانداری‌ها رخ داده است مبتنی بر شایسته سالاری نبوده و این تغییرات بیشتر جنبه سیاسی داشته است و هر فردی از استانداری‌ها که با گرایشات سیاسی دولت مغایر بوده نسبت به تغییر آن اقدام شده است.

وی در مورد کاندیدای دولت در انتخابات گفت: دولت در انتخابات آتی قطعاً کاندیدا خواهد داشت و از فردی حمایت خواهد کرد.

ترقی خاطرنشان کرد: از لحاظ سیاسی اقتضا می‌کند دولت از کسی که از هم اکنون مورد تهاجم و حمله مخالفینش است به عنوان کاندیدا حمایت نکند و کسی را معرفی کند که از این نوع حملات مصون باشد تا موقع خودش مطرح شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در دولت این ظرفیت وجود دارد که رئیس جمهور گزینه‌هایی غیر از کسانی که تا کنون نامشان در رسانه‌ها برای احتمال کاندیداتوری معرفی شده است کس دیگری را معرفی کند گفت: بله افرادی در دولت هستند که می توانند کاندیدای دولت باشند ، از جمله میرحسن موسوی رئیس دفتر جدید رئیس جمهور.