به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز در جلسه علنی مجلس در حالی به بررسی و تصویب جزئیات طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری می پرداختند که در همان زمان دو طیف از اقشار مختلف جامعه یکی دانشجویی و دیگری کارگری به نشانه اعتراض مقابل درب شمال مجلس شورای اسلامی تجمع کرده بودند.
کارگران نساجی مازندران که تعداد آنها به بیش از 80 نفر می رسید با در دست داشتن پلاکاردی خواهان رسیدگی به حل مشکلات اقتصادی و معیشتی خود و استمرار زندگی آبرومندانه و شرافتمندانه خود از سوی نمایندگان مجلس و دولت بودند. این کارگران پلاکارد نسبتا بزرگی را در دست داشتند که بر روی آن نوشته شده بود: "از دولت و مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه خواستار عنایت ویژه نسبت به کار، استمرار زندگی آبرومندانه و شرافتمندانه و دستور پرداخت فوری حقوق 28 نامه معوقه و پرداخت حق سنوات بازنشستگی و حقوق معوقه آنان هستیم."
چند متر آن طرف تر از این تجمع کارگری تعدادی از نمایندگان تشکلهای دانشجویی حضور داشتند که تعداد آنها به 30 نفر می رسید.این دانشجویان بر خلاف کارگران که مطالبات اقتصادی از مجلس و دولت داشتند جنس مطالبه شان سیاسی بود.
دانشجویان معترض نسبت به ماده 35 طرح اصلاح قانون انتخابات که در مجلس درحال بررسی است اعتراض داشتند. دانشجویان پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آن نوشته شده بود: "میزان رای ملت است نه احزاب"، "با دیکتاتوری احزاب قدرت و ثروت مخالفم"، "اصلاحیه ماده 35 مساوی حذف جمهوریت نظام"، "ما رئیس جمهور بدهکار جریان قدرت و ثروت نمی خواهیم"، "ما دانشجویان خواهان تغییر ماده 35 هستیم"، "چند می گیری امضاء کنی".
این در حالی است که رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست خبری روز گذشته اعلام کرد به دلیل مخالفت شورای نگهبان ماده 35 از این طرح حذف می شود.
در ادامه تجمع دو طیف کارگری و دانشجویی در مقابل مجلس کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و مهدی کوچک زاده نماینده مردم تهران بدون توجه به اعتراضات کارگران در جمع دانشجویان حاضر شدند و از نزدیک پرسشهای دانشجویان را در خصوص اصلاح قانون انتخابات شنیدند و نظرات خود را نیز بیان کردند.
همچنین برخی از نمایندگان شهرستانها در جمع کارگران نساجی مازندران حاضر شدند و از نزدیک در جریان مشکلات اقتصادی آنها قرار گرفتند.
به گزارش مهر، رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست خبری دیروز خود در پاسخ به سوال خبرنگاری که از وی پرسید به نظر می رسد مجلس نهم انتظاراتی را که از آن می رفت را محقق نکرده، گفت: در یکی دو سال اخیر تمام تمرکز نمایندگان مجلس بر روی اقتصاد و وضعیت معیشت، گرانی و اشتغال مردم بوده است.
وی اظهار داشت: مجلس اولویت خود را در طرح ها و لوایح موضوعات اقتصادی قرارداد و مصوبات خوبی را در این خصوص داشته است.