به گزارش خبرنگار مهر، هادی منصوریان پیش از ظهر سه شنبه در کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزش همگانی استان، با اشاره به اینکه با همکاری استانداری 12 دستگاه مولد اضطراری تامین شده است، اظهار داشت:این تعداد مولد در زمان بحران های خاص کم بوده و نیازمند تعداد دستگاه مولد بیشتر در استان هستیم.
وی با اشاره به اینکه تامین برق اضطراری ادارات برعهده خود دستگاه ها است، افزود: طبق بخش نامه تامین برق اضطراری تا یک هفته در زمان بحران باید توسط خود دستگاه ها تامین شود.
منصوریان از وجود 16 پست فوق توزیع برق در این استان خبر داد و گفت: هم اکنون 100 نقطه در سطح استان تجهیزات حفاظتی دارد.
قائم مقام شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه هشت نقطه توسط شرکت توزیع نیروی برق استان حفاظت می شود، عنوان کرد: این نقاط از طریق شبکه اتوماسیون حفاظت می شود.
منصوریان با اشاره به اینکه شهرستان های استان به دو سطح درجه یک و درجه دو از نظر تامین برق تقسیم بندی شده است، افزود: شهرستانهای درجه یک در مواقع بحران باید علاوه بر تامین برق خود باید به شهرهای اطراف و در مواقع بحران استانهای همجوار نیز خدمات ارائه کنند.
در این کارگروه تامین یک میلیارد تومان برای راه اندازی سیل بند شمال بیرجند پیش بینی شد، که از این مبلغ 150 میلیون تومان برای سیل بند حاجی آباد و 850 میلیون تومان برای سیل بند مهر شهر هزینه خواهد شد.