به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جمشیدی عصر سه شنبه در کارگروه خانواده وبانوان استانداری گلستان اظهارداشت:این حلقه مفقوده خصوصا برای اشتغال بانوان نمایان تر است و باید طرح ها والگوهای مورد نیاز خصوصا در حوزه بانوان وتعاونی های این حوزه شناسایی شود تا اشتغال بیشتر ومتناسبتری در این حوزه صورت گیرد.
وی افزود: در وهله دوم تعاونی هایی که ایجاد می شوند باید آموزش های لازم را ببینند ودر وهله بعد باید دستگاه های مربوطه از آنها حمایت های لازم را داشته باشند .
وی ادامه داد: حمایت هایی که هر دستگاه باید از تعاونی ها صورت دهد باید شاخص بندی شود ومیزان حمایت کیفی وکمی هر دستگاه مشخص شود.
جمشیدی اظهارداشت: تسهیلات کافی و همکاریهای اداری ومدیریتی باید برای حمایت از بخش تعاونی ها صورت گیرد و روانسازی در حوزه تولید نیز باید در این بخش صورت گیرد.
لزوم تشکیل کمیته تخصصی بانوان
معاون سیاسی امنیتی استاندار افزود:کمیته تخصصی بانوان تحت نظر کارگروه اشتغال استان شکل گیرد واین کمیته بعد از چند ماه بتواندارزیابی از عملکرد واقدامات خود انجام دهد تا بتواند به نتیجه ی مطلوب برسد.
وی ادامه داد: ما معتقد هستیم خانم ها سخت کوشی ومقاومت بیشتری در کار دارند وممکن است ریسک پذیری کمتری داشته باشند اما با تلاش بیشتر نتایج خوبی در کار می گیرند.
وی افزود: بانوان نباید اعتقاد داشته باشند که به هردلیل باید شاغل باشند وباید کاری را که متناسب با شان ومنزلت آنها در اجتماع است انتخاب کنند.
جشنواره مد ولباس بهمن ماه جاری در گلستان برگزار می شود
جشنواره مد ولباس بهمن ماه جاری در گلستان برگزار می شود
مشاور استاندار و مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان نیز گفت: جشنواره مد ولباس با همکاری اداره فرهنگ وارشاد گلستان در بهمن ماه در گلستان برگزار می شود.
مهری مهدوی اظهارداشت:این جشنواره مقرر بود همزمان با روز خانواده در استان برگزار شود اما به دلیل هماهنگی های بیشتر کمی با تاخیر انجام می شود.
وی ادامه داد:بهمن ماه به دلیل اینکه جمعیت دانش آموزان ودانشجویان استان بیشتر است مقرر گردیده است تا این جشنواره برگزار شود وتنها جدول زمان بندی وروز شمار آن مشخص نشده است که طی روزهای آینده انجام می شود.
وی بیان کرد: کارگاه های گفتمان ،جلسات پرسش وپاسخ ،جلسات هماندیشی ونشست های علمی وخبری توسط مدرسینی که در حاشیه این جشنواره هماهنگ شده است از جمله برنامه های حاشیه ای این جشنواره است.
مهدوی افزود: دانشکده مائده اقداماتی مانند فراخوان مقالات ،تهیه بروشور وپوستر جشنواره را انجام داده است وبحث جدی که باید پیگیری شود بحث اعتباری آن است .
مشکلات تعاونیهای بانوان
وی با بیان اینکه نهادهایی چون صدا وسیما ،آموزش وپرورش وفنی حرفه ای در این طرح باید بیشتر پای کار باشند گفت:در بازدیدهایی که از تعاونی های زنان صورت دادیم مشکلاتی در این تعاونی ها وجودداشت که مهمترین آنها مشخص نبودن فضای کسب وکار برای بانوان درفعالیت اقتصادی که داشتند بود.
مشاوراستاندار در امور بانوان اظهارداشت: تعاونی های زنان پس از هدفمندی یارانه ها با مشکلات بیشتری مواجه شده اند واز جمله مهمترین مشکلاتشان نداشتن بازار فروش محصولات وبازارچه های تخصصی ،کمبود تسهیلات واعتبارات بود
خواجه مظفری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان نیز افزود: معافیت های مالیاتی وبیمه ای که در قانون برای بخش تعاون ایجاد شده است برای این بخش در عمل به کارگرفته نمی شود ودر بخش تسهیلات نیز تعاونی های ما در دریافت تسهیلات با مشکل مواجه هستند.
وی ادامه داد: تسهیلات با سود یک، چهار وهفت درصد به بخش تعاون هرساله پرداخت می شود که تقریبا هرساله پنج میلیارد تومان به این بخش اختصاص می یابد اما این تسهیلات سال به سال کمتر می شود.
مشارکت پایین بانوان در کارگروهی
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تجربه کم ومشارکت پایین زنان در کارگروهی نیز ازدلایل عدم موفقیت در برخی تعاونی های اختصاصی زنان دراستان است.
خواجه مظفری اظهارداشت:بانوان در تعاونی هایی که همه اعضای آنها را خانم ها تشکیل می دادند نسبت به تعاونی هایی که 30درصد اعضا را آقایان تشکیل می دادند به دلیل فرهنگ کمتر کارگروهی ناموفق تربودند.