معاون سرمایه‌گذاری‌های صنعتی سازمان گسترش، از آمادگی ایدور برای ایجاد وفاق و تعامل بین بنگاه های اقتصادی برای ایجاد کنسرسیوم ها و هلدینگ های صنعتی و تجاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا کرامتی فرد گفت: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به عنوان بزرگترین سازمان توسعه‌ای کشور در بخش صنعت آمادگی خود را برای ایجاد وفاق و تعامل میان بنگاه های اقتصادی به منظور ایجاد کنسرسیوم ها و هلدینگ های صنعتی و تجاری اعلام نموده و از هیچگونه کمکی در این راه مضایقه نخواهد کرد.

معاون سرمایه‌گذاری‌های صنعتی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، افزود: اشتغال و تولید با سرمایه‌گذاری مناسب، تولید مستمر، دستیابی به بازارهای صادراتی و رقابت با رقبای خارجی و محصولات وارداتی در بازارهای داخلی میسر خواهد شد.

کرامتی بیان داشت: وقتی محصولات صنعتی ما با وجود تمامی حمایت‌ها و تعرفه‌ها توان رقابت با محصولات خارجی را ندارند، در چنین وضعی، تسخیر بازارهای صادراتی میسر نمی شود.

وی ادامه داد: رقبای خارجی علاوه بر اینکه شرایط محیطی مناسب‌تری جهت تولید صنعتی دارند، تولید را در مقیاس‌های بزرگ انجام می‌دهند بنابراین امکان بازاریابی مناسب، کاهش قیمت تمام شده، نوآوری مستمر، برندسازی و عرضه محصولات با کیفیت مورد نظر مشتری را دارند و این درصورتی است که معمولا تولید در مقیاس‌های کوچک، کمتر امکان به دست آوردن این موارد را دارد.

معاون سرمایه گذاری صنعتی ایدرو، تصریح کرد: حضور و ظهور شرکت‌های بزرگ و توانمند موجب خواهد شد که اقتصاد شرکت‌های کوچک نیز رونق لازم را بگیرد.

کرامتی تاکید کرد: چاره‌ای نداریم جز اینکه زمینه را برای ایجاد بنگاه‌های بزرگ اقتصادی و یا هلدینگ‌های بزرگ فراهم نماییم. این کار از طریق ادغام چند بنگاه در یکدیگر یا از طریق ایجاد کنسرسیوم‌ها، شرکت‌های مشترک سرمایه‌گذاری، تجاری و بازرگانی بین چند بنگاه جهت مدیریت مشترک، فروش و بازاریابی تحت یک نام تجاری عاید می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از اتحادیه‌ها و تشکل‌های تولیدی و تجاری تقاضا دارم که در بحث ایجاد تعامل میان بنگاه‌های اقتصادی جهت ادغام، ایجاد کنسرسیوم، شکل‌گیری هلدینگ‌ها، برنامه‌ریزی مشترک، دقت و سخت‌گیری برای جلوگیری از صدور کالای بی‌کیفیت، فعالانه‌تر حرکت نمایند و این مباحث را به صورت جدی در دستور کار خود قرار دهند و ایدرو نیز از هیچ حمایتی در این راه دریغ نخواهد کرد.

معاون ایدرو بیان داشت: کشور ایران با داشتن بیش از 60 نوع ماده معدنی جزو 10 کشور نخست دنیا محسوب می‌شود و جزو 20 کشور تولید کننده خودرو و فولاد در دنیا است، بیش از 155 میلیارد بشکه ذخایر استحصال شدنی نفت خام و میعانات گازی دارد، به لحاظ تولید سرب و روی در خاورمیانه اول است و از نظر تولید مس، سیمان و سنگ‌های تزئینی جزو 10 کشور برتر دنیا محسوب می‌شود که همه این موارد نشان می دهد امکانات، توانمندی‌ها و پتانسیل‌های خوبی جهت تولید صادرات محور در کشور وجود دارد و باید مورد استفاده قرار گیرد.