قدس - خبرگزاری مهر: امام جمعه شهرستان قدس با اشاره به توطئه های دشمنان علیه ملت ایران و اعمال تحریمهای مختلف به خصوص در بخش اقتصادی گفت: هیچیک از این تحریمها بر ملت ایران اثر ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابوالقاسم میراحمدی در خطبه های نمازجمعه این هفته شهرستان قدس با تاکید بر رعایت تقوای الهی از سوی مردم و مسئولان اظهار داشت: در حال حاضر دشمن در بخشهای مختلف به خصوص بخش اقتصادی سعی در فلج کردن ایران دارد که در این زمینه تحریمهای مختلفی اعمال کرده است.

وی افزود: اما هیچ یک از این تحریمها بر ملت ایران اثری ندارد بلکه باعث پیشرفت و خودکفایی کشور و افزایش تولیدت و کاهش واردات می شود.

این مسئول با اشاره به وضعیت نا به سامان اقتصادی کشور عنوان کرد: در این زمینه مردم باید صبور باشند تا از این تحریمها با موفقیت و سربلندی بیرون آییم.

میراحمدی ادامه داد: دشمنان درصدد هستند تا ملت ایران را در تمامی ابعاد شکست دهند اما مردم همیشه در صحنه ایران با هوشیاری و بصیرت و تبعیت از منویات رهبر معظم انقلاب تمامی توطئه های آنان را خنثی می کنند.

خطیب جمعه شهرستان قدس در بخشی دیگر با اشاره به فرا رسیدن 16 آذر، روز دانشجو و تبریک این روز به تمامی فعالان عرصه تعلیم و آموزشی به خصوص دانشگاهیان اعلام کرد: این روز فرصت مغتنمی است تا بتوان دغدغه های دانشجویان و دانشگاهیان را شناسایی کرد.

وی گفت: در واقع باید از ایده های دانشجویان در حوزه های مختلف حمایت کرد.