به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان از تشکیل شورای فرهنگی محلات در مناطق آسیب پذیر این شهرستان توسط اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان خبر داد.
حجت الاسلام علی کاروند هدف از اجرای این طرح را ایجاد اتحاد و انسجام در محلات، رصد مشکلات و معضلات فرهنگی و اجتماعی، اجرای طرح های فرهنگی متناسب با نیاز هر منطقه، استفاده از توانمندی افراد فعال محلات در مدیریت فرهنگی محلات و آشنایی بیشتر مسئولان به مشکلات و مسائل فرهنگی مناطق محروم و حاشیه شهر برشمرد.
وی ترکیب اعضای شورای محلات را امام جماعت، فرمانده پایگاه مقاومت، مسئول کانون فرهنگی، یک نفر از هیئت امنای مسجد یا اعضای هیئت مذهبی و یک نفر از بانوان فعال فرهنگی منطقه نام برد.
عضو اصلی شورای فرهنگ عمومی تویسرکان، چارت شورای محلات را رئیس شورا، دبیر شورا، رابط شورا با ادارات و کارگروه کمیته مشورتی بیان کرد و شرایط عضویت در کارگروه ها را داشتن حداقل مدرک دیپلم، سکونت در محل به مدت پنج سال عنوان کرد.
روند افزایشی فعالیت های قرآنی در تویسرکان
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان از روند رو به رشد فعالیت های قرآنی در این شهرستان خبر داد.
حجت الاسلام علی کاروند با بیان اینکه قرآن کتاب دعوت و کتاب اصلاح یک جامعه است، افزود: فعالیت های کانون قرآن اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان در هشت ماهه سال جاری از نظر کمی و کیفی نسبت به سالهای گذشته روند روبه رشد داشته است.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان، انسجام برنامه های قرآنی و پرهیز از موازی کاری متولیان امور قرآنی شهرستان را از اهداف اصلی و برنامه های محوری کانون قرآن این اداره برشمرد.
حجت الاسلام کاروند برپایی همایش تجلیل از فعالان قرآنی، جشنواره قرآنی کودک و نوجوان، برگزاری مسابقات حفظ، ترجمه تفسیر قرآن و اجرای 27 دوره کلاس نهضت قرآن آموزی به روش خودگردان در شش ماهه دوم سال جاری در 15 باب خانه قرآن روستایی و 3 موسسه بخش خصوصی را از اهم فعالیت های قرآنی این شهرستان برشمرد.
2350 فعالیت مذهبی و فرهنگی در دهه اول محرم در تویسرکان انجام شد
مسئول تشکلهای دینی اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان از اجرای2357مراسم عزاداری و فعالیت مذهبی و فرهنگی در دهه اول محرم در این شهرستان خبر داد.
رضا شریفی راد گفت: در دهه اول محرم بیش از 2357 مراسم عزاداری و فعالیت مذهبی با همکاری 257 هیئت مذهبی در سطح شهر و روستاهای تابعه این شهرستان برگزار شد.
وی با اشاره به اعزام 130 مبلغ و مبلغه در دهه اول محرم به مناطق مختلف این شهرستان افزود:روحانیون اعزامی در مراسم عزاداری شهادت امام حسین(ع) به تببین اهمیت و فلسفه قیام عاشورا، معرفی ابعاد زندگانی و گفتار و کردار امام حسین(ع) برای حاضران پرداختند.
شریفی عنوان کرد: برپایی ایستگاههای صلواتی،نصب بنر و پارچه نوشته سیاه در معابر شهری از دیگر برنامههای انجام شده در دهه نخست محرم در این شهرستان است.
انجام 1600 روز تبلیغ در دهه اول محرم در تویسرکان
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان از انجام 1600 روز تبلیغ دینی در دهه اول محرم 1434 هجری خبر داد.
حجت الاسلام علی کاروند گفت: در دهه نخست محرم امسال 130مبلغ و مبلغه در مناطق مختلف شهرستان تویسرکان به تبیین فلسفه عاشورا و اهداف قیام سیدالشهداء(ع) پرداختند.
وی با بیان اینکه اعزام مبلغ دهه محرم سال جاری نسبت به اعزام مشابه سال گذشته 40 درصد افزایش داشت، افزود: این تعداد مبلغ شامل روحانیان اعزامی از دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، طرح هجرت کوتاه مدت قم، سازمان اوقاف و امور خیریه، مبلغان مقیم و طلاب واجدالشرایط مدرسه علمیه شیخ علیخانی تویسرکان بودند.
حجت الاسلام کاروند، اقامه نماز جماعت، بیان احکام و مسائل شرعی، بازگویی واقعه تاریخی عاشورا، برپایی گفتمانهای دینی با موضوع حماسه حسینی و بیان بایسته های عزاداری صحیح را عملکرد روحانیان در دهه محرم سال جاری برشمرد.
تدوین بانک اطلاعات مساجد تویسرکان به همت تبلیغات اسلامی
مسئول تشکلهای دینی اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان از راه اندازی بانک اطلاعات مساجد شهری و روستایی این شهرستان خبر داد.
رضا شریفی راد هدف از این برنامه را دسترسی آسان به آمار و اطلاعات مساجد شهرستان دانست.
وی گفت: هم اکنون 131 مسجد در روستاهای بخش مرکزی و بخش قلقلرود و 35 مسجد در شهرهای تویسرکان، فرسفج و سرکان وجود دارد.
وی افزود: اطلاعات مساجد شامل نام مسجد، فاصله تا مرکز شهرستان، روحانی مسجد، کتابخانه شبستان، خانه عالم، کانون فرهنگی، پایگاه مقاومت، امام جماعت و تعداد خانوار روستاها است که برای بهره برداری تدوین شده است.
چهار باب خانه قرآن شهری در تویسرکان تأسیس می شود
کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان از تشکیل چهار باب خانه قرآن شهری در این شهرستان خبر داد.
رضا شریفی راد گفت: با مجوز دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی همدان به زودی چهار باب خانه قرآن در شهرهای تویسرکان، فرسفج و سرکان تشکیل می شود.
وی هدف از تشکیل این مراکز قرآنی را ترویج فرهنگ انسان ساز قرآن کریم عنوان کرد و افزود: با درخواست مسئول حسینیه قمربنی هاشم(ع) محله سرابی، اهالی شهرک قائم، هیئت امنای مسجد امام صادق(ع) سرکان و مدیر کانون فرهنگی تبلیغی شهر فرسفج 2 باب خانه قرآن شهری در تویسرکان، یک باب در شهر فرسفج و یک خانه قرآن نیز در شهر سرکان تشکیل می شود.
وی از استقبال جوانان و نوجوانان از برنامه های آموزشی قرآن کریم خبر داد.