به گزارش خبرنگار مهر، فرامرز اژدهاکش ظهر چهارشنبه در حاشیه هجدهمین همایش مدیران ارزیابی عملکرد، بازرسی و رسیدگی به شکایات کلانشهرها در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هدف از برگزاری اینگونه همایشها تبادل تجربیات، نظرات و وحدت رویه برای برنامه های آینده شهرداری، ایجاد برنامه های مطالعاتی و روشهای اجرای وظایف است که معمولا سالی دوبار به میزبانی کلانشهرها برگزار می شود.
وی اعلام کرد: در سال 90 حدود یک هزار و 700 نامه به شهرداری ارجاع داده شده که شامل شکایات، درخواست کمک برای پرداخت عوارض، پیشنهادات عمرانی بوده است.
مدیر ارزیابی عملکرد، بازرسی و رسیدگی به شکایات شهرداری شیراز بیان کرد: در سال 89 حدود سه هزار و 700 نامه مردمی داشته که خوشبختانه در سال 90 -91 به دلیل برنامه ریزی مناسب و همچنین استقرار نماینده در دفتر امام جمعه برای توضیح به مردم و حل مشکلات این تعداد کاهش مناسبی داشته است.
اژدهاکش با اشاره به اینکه نامه ها علاوه بر ارسال مستقیم به شهرداری از طریق استانداری، شورای شهر و دفتر امام جمعه به شهرداری فرستاده می شود افزود: اصلاح سیستم، شفاف سازی قوانین، طرح تکریم ارباب رجوع کمک به کاهش شکایات می کند و اکنون حدود یک هزار 100 نامه به شهرداری داده شده است.
وی اضافه کرد: بیشتر شکایات در زمینه تبعیض برای کسب مجوز است که با توضیح قانونی این موارد سریع حل می شود و بقیه مشکلات نیز از مراتب قانونی پیگیری می شوند.
از موازی کاری جلوگیری شود
مدیر ارزیابی عملکرد،بازرسی و رسیدگی به شکایات شهرداری شیراز در همایش مدیران ارزیابی عملکرد، بازرسی و رسیدگی به شکایات کلانشهرها با تاکید بر اینکه از موازی کاری در شهرداری جلوگیری شود عنوان کرد: متاسفانه شهرداریها در مبادلات و برنامه ریزی های خود یکسری موازی کاریها ایجاد می کنند که با تقسیم بندی امور شهرسازی و عمرانی می توان از این موضوع جلوگیری کرد.
اژدهاکش با اشاره به موازی کاری در بخش شهرداری الکترونیک افزود: گاهی مشاوران طرحهای خود را به چند شهرداری میفروشند که با برنامه ریزی مناسب برای کاهش هزینه و ساماندهی برنامه ها می توان سعی و خطاها را در طرح ها یکی کرد.
وی اضافه کرد: اگر شهرداریها به صورت هماهنگ بر روی یک موضوع کار و مستقل عمل نکنند می توان در وقت و هزینه صرفه جویی و کیفیت و دقت را بالا برد.