بوشهر - خبرگزاری مهر: شهردار بردخون گفت: درآمد پائین شهرداری عامل عدم پرداخت نیم‌درصد حق کتابخانه‌های بردخون است.

به گزارش خبرنگار مهر، نعمت الله عباسی بعدازظهر پنجشنبه در نشست انجمن کتابخانه عمومی بخش بردخون اظهار داشت: از سال 83 تاکنون به دلیل کمبود شدید درآمد بیشتر بدهی بابت نیم‌درصد عوارض شهرداری به کتابخانه عمومی بردخون پرداخت نشده است.

وی افزود: شهرداری بردخون در سال گذشته حدود یک میلیارد تومان بدهی داشت که 285میلیون تومان مطالبات کارکنان و 700 میلیون تومان مطالبات پیمانکاران بود که با تلاش و همراهی خوب پرسنل و مسئولان حدود90درصد بدهی‌ها پرداخت شد و حدود10درصد بدهکار هستیم.

عباسی اضافه کرد: چگونه ممکن است وقتی کارکنان مشکل مالی دارند، قادر باشم به بدهی‌های دیگر بیندیشم هر چند از این بدهی ها نیز غفلت نمی‌کنیم و با تلاش و سخت‌کوشی کارکنان و برنامه ریزی مناسب به زودی همه بدهی پرداخت خواهد شد.

عضو منتخب انجمن کتابخانه عمومی های بردخون نیزگفت:باید تدابیری بیندیشیم تا دانش آموزان به سمت تحقیقات واقعی بروند و مانع گرایش آنان به پژوهش های اینترنتی شویم.

ظهیر محمودی افزود: ضروری است تا در مراسم افتتاح ساختمان جدید کتابخانه عمومی از پژوهشگران و محققان منطقه دعوت و از آنان تجلیل شود تا الگویی برای دیگران به‌ویژه دانش آموزان باشد.

رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه بردخون گفت: توسعه فضای فیزیکی کتابخانه‌ها باید در راستای گسترش مطالعه باشد.

حسین مصلحی پور اظهار داشت:برای گسترش و همگانی کردن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی باید خود به مطالعه اهمیت دهیم و به صورت عملی وارد کار شویم تا دیگران از این حرکت درس بگیرند.

وی افزود: در گذشته کتابخانه‌ها محل خوبی برای تبادل افکار و ارتقای دانش و تنها مرجع جستجو و مطالعه در جامعه بود اما امروزه با گسترش اینترنت در دورترین نقطه کشوراستفاده از فضای مجازی بیشتر شده که این باعث کاهش رغبت به مطالعه و رکود کتاب و کتابخوانی شده است.

مصلحی پور از تعطیلی کتابخانه عمومی در بعد از ظهرها گفت: اکثر دانش آموزان و فرهنگیان و کارکنان دولت عصرها فراغت دارند و می‌توانند به امر مطالعه بپردازند اما تعطیلی کتابخانه عمومی موجب دلسردی آنان می‌شود.

وی ادامه داد: فضای مطالعه و منابع موجود باید جذابیت داشته باشد تا باعث توجه علاقمندان به کتابخوانی شود.

رئیس شورای اسلامی بخش نیز گفت: برگزاری جلسات فرهنگی موجب شناخت بزرگان فرهنگی می شود که امیدواریم حاصل این نشست ها مایه خیر و پیشرفت شود.

حجت الاسلام سید ابراهیم سعیدی افزود: روستاها نیاز بیشتری به امکانات فرهنگی دارند که لازم است فضاهای کتابخانه ای کوچک ایجاد شود یا از فضای مدارس برای گسترش کتابخانه بهره بگیرند.

وی اضافه کرد: خیرین می توانند کمک بسیار خوبی در فراگیری و همگانی کردن مطالعه داشته باشند و در کنار آنان کانون ها و مراکز فرهنگی و مذهبی پشتوانه خوبی در این زمینه هستند.

سعیدی خواستار برگزاری مسابقات کتابخوانی به صورت حضوری شد و قول داد هزینه لازم برای عضویت مسئولان 60هیأت مذهبی و24کانون فرهنگی وخانه قرآنی را پرداخت کند.