عضو انجمن فیلسوفان امریکا و استاد فلسفه کالج سنت اولاف مینه‌سوتای آمریکا با اشاره به اینکه نظریه عدالت باید بر اساس واقعیتهای اجتماعی و انسانی تدوین گردد، گفت: نظریه انتزاعی عدالت که قابل کاربست در جامعه نباشد نمی‌تواند نظریه ای مطلوب باشد.

پروفسور چارلز تالیافرو استاد کالج سنت اولاف مینه‌سوتای آمریکا و فیلسوف دین معاصر در خصوص جایگاه بحث عدالت در تاریخ اندیشه سیاسی به خبرنگار مهر گفت: عدالت همچون آزادی یکی از مباحثی بوده که در تاریخ اندیشه سیاسی محور بحث بوده است.

وی در ادامه یادآور شد: عدالت نزد برخی از فیلسوفان و اندیشمندان کانون و محور اصلی مطالعه و بحث بوده است و اساساً آن اندیشمندان به واسطه بحث در مورد عدالت شناخته شده هستند.

عضو انجمن فیلسوفان امریکا افزود: اما اگر بخواهم از متأخرانی که در باب عدالت بحث و گفتگو کردند نام ببرم باید به نام جان رالز فیلسوف معروف و مشهور قرن بیستم اشاره کنم.

مؤلف "راهنمای آکسفورد درباره الهیات" تأکید کرد: نظریه رالز درباب عدالت متأثر از آرای روشنفکران عصر روشنگری و کانت است.

وی در ادامه افزود: برخی معتقد هستند که نظریه عدالت رالز بر پایه اصول و مبانی ای قرار دارد که جنبه انتزاعی دارد و قابل کاربست در دنیای واقعی نیست.

تالیافرو یادآور شد: برای نمونه تعبیر رالز در خصوص "حجاب غفلت" و اینکه افراد در وضعیتی که در آن غفلت حاکم است دست به انتخاب بزنند با واقعیت انسانها سازگاری ندارد.

این فیلسوف دین معاصر در پایان تأکید کرد: در واقع آنچه مراد من است این است که نظریه عدالت باید بر اساس واقعیتهای اجتماعی و انسانی تدوین گردد. آن جنبه انتزاعی که قابلیت کاربست نداشته باشد نمی‌تواند نظریه ای مطلوب باشد.

چارلز تالیافرو استاد دانشگاههای آکسفورد، کلمبیا، پرینستون، کلمبیا و نتردام آمریکا بوده است. تالیافرو در حال حاضر استاد فلسفه کالج سنت اولاف در مینه‌سوتای آمریکاست. راهنمای آکسفورد درباره الهیات، راهنمایی مقدماتی بر زیبایی شناسی، تصویر در ذهن، فرهنگ فلسفه دین، تاریخ مختصر روح، راهنمای راتلج درباره خداشناسی و راهنمای مقدماتی فلسفه دین از جمله آثار وی به شمار می‌روند. او از فیلسوفان برجسته معاصر به شمار می‌رود که در این حوزه صاحب آثار ارزشمندی است. وی دانش آموخته دانشگاه براون و هاروارد است. وی عضو انجمن فیلسوفان امریکاست.