به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسین هادوی ظهر یکشنبه در کارگاه آموزشی مقاله نویسی ویژه استادان مراکز علمی کاربردی استان مرکزی که در سالن اجتماعات فرهنگسرایی آیینه شهر اراک افزود: ساختار فعالیت های علمی کشور باید به گونه ای باشد که همه کارها بر اساس تحقیق و پژوهش علمی انجام شود.
وی ادامه داد: زندگی پژوهش محور این است که از نهایت زندگی خود استفاده کنیم و با جدی گرفتن مسایل در صدد حل مشکلات باشیم.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه انسان ها همواره با سختی ها و مشکلات دست و پنجه نرم می کنند، اضافه کرد: باید با تفکر و اندیشه این مسایل و مشکلات را حل کنند.
هادوی اظهار کرد: اگر اصلی ترین قسمت هر پژوهش را مساله بدانیم می توانیم در راستای حل مسایل تلاش کنیم.
وی با اشاره به اینکه باید زمانی مبادرت به مقاله نویسی کنیم که مساله داشته باشیم٬ گفت: بدون در نظر گرفتن مساله قادر به نوشتن مقاله نیستیم.
پژوهش محوری و حرکت به سمت کارهای پژوهشی امری ضروی
هادوی در بخش دیگری از سخنانش پژوهش محوری و حرکت به سمت کارهای پژوهشی را امری ضروی دانست و افزود: همه اساتید و دانشجویان باید به این امر اهتمام ورزند.
وی با اشاره به نقش و جایگاه پژوهش در جامعه اضافه کرد: بحث های که در این کارگاه مطرح می شود پیرامون پژوهش و فعالیت های پژوهش محور است چرا که همه باید با این امر مهم آشنا شوند.
دکتر هادوی در ادامه با اشاره به اینکه هم اکنون در جامعه ما به امر پژوهش زیاد پرداخته نمی شود، خاطر نشان کرد: در دانشگاه ها ارزش و بهایی را که باید به فعالیت های پژوهشی داده نمی شود.
علم محوری و حرکت در مسیر تعالی و رشد با تلاش دانشگاهیان
این استاد دانشگاه بابیان اینکه حرکت دانشجویان و اساتید دانشگاه به سمت پژوهش و انجام امور پژوهشی ضروری است.اضافه کرد: علم محوری و حرکت در مسیر تعالی و رشد باید به گونه ای باشد که اساتید و دانشجویان بتوانند جایگاه خود را پیدا کنند.
هادوی در پایان تصریح کرد: جامعه دانشگاهی باید به این عادت کنند که در همه فعالیت های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و علمی خود به سمت و سوی پژوهش روی آورده و آینده درخشانی را برای جامعه اسلامی رقم بزنند.