به گزارش خبرگزاری مهر، مقتدی آقامیری گفت:این کار گاه آموزشی با هدف برقراری ارتباط دوسویه و پاسخ گویی به سوالات بسیجیان و بهورزان این شهرستان درزمینه حفظ محیط زیست و با حضور 65 شرکت کننده بر گزار شد.
وی افزود: برگزاری این قبیل کارگاه های آموزشی ضمن اینکه در بسط مفاهیم و راهکارهای حفاظت محیط زیست مؤثر است مورد استقبال شهروندان نیز واقع شده است .
وی در این خصوص به برگزاری بیش از 20 کارگاه آموزشی با پوشش یکهزار و 800 شرکت کننده، از زمان راه اندازی نمایندگی حفاظت محیط زیست دراین شهرستان اشاره کرد و افزود عمده مباحث مطروحه دراین گونه نشست ها بررسی چالش های منتج از آلودگی های محیط زیست و پسماندها و تبادل نظر درخصوص راهکارهای مقابله با اثرات سوء ناشی از تخریب طبیعت و تنوع زیستی است .
آقامیری ضمن اشاره به اینکه موضوع آموزش و فرهنگ سازی در سال جاری به عنوان اولویت نخست دربرنامه های عملیاتی سازمان حفاظت محیط زیست کشورمطرح است گفت این نمایندگی در حد بضاعت خود و با همراهی همیاران و علاقمندان به مباحث محیط زیستی کارگاههای آموزشی را با مضامین مرتبط ویژه دهیاران ، روحانیون ، دانش آموزان ، بسیجیان ، بهورزان و فرهنگیان برگزار نموده است.
وی افزود از آنجاکه استماع مکرر مباحث مرتبط با حفظ محیط زیست رفتارافراد را ناخودآگاه به آن سو سوق می دهد و پس از چندی رعایت این اصول به عادت و فرهنگ مبدل می شود لذا آموزش مستمر تنها راه توسعه فرهنگ محیط زیستی است.
مسئول حفاظت محیط زیست جغتای اظهار داشت حداقل تا زمانی که آثار تخریب درطبیعت ، مدیریت ناصحیح پسماند، استقرار و توسعه غیر اصولی صنعت و شکار و صید غیر مجاز را شاهد هستیم موضوع آموزش محیط زیست باید ادامه داشته باشد.