به گزارش خبرنگار مهر، امیر حمیدنیا ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران حجم آب مخزن سد را 16 میلیون متر مکعب اعلام کرد و افزود: مهمترین اهداف این سد تامین آب شرب شهر های ابهر وخرمدره به میزان 5.5 میلیون مترمکعب درسال است.
وی ادامه داد: همچنین سد گلابر 7.5 میلیون متر مکعب آب کشاورزی یک هزار و 600 هکتاراراضی کشاورزی منطقه را تامین می کند در زمینه تامین آب بخش صنعت و نیازهای زیست محیطی از سد گلابر استفاده می شود.
حمیدنیا وضعیت بارندگی استان را مطلوب عنوان کرد و گفت: بر اساس آمارهای به دست آمده میزان بارندگی استان از اول سال آبی 91-92 تا 26 آذرسال جاری117 میلی متربوده که درمقایسه با دوره مشابه سال آبی گذشته 12 درصد افزایش ونسبت به دوره آماری بلند مدت 48 درصدافزایش نشان می دهد.
حمیدنیا به زارعین، سازمانها ، ادارات، شرکتهای دولتی و بخش خصوصی که در پایین دست سد تجهیزات، تاسیسات و ادوات کشاورزی مستقر کرده اند هشدار داد و گفت: با توجه به سرریزشدن آب دریاچه سد کینه ورس، جوانب احتیاط را بر اساس اطلاعیه قبلی این شرکت که ازبخشهای مختلف صدا و سیمای مرکز زنجان پخش شد رعایت کنند.