به گزارش خبرگزاری مهر، حسن رادمرد با اعلام این خبر گفت: هدف اصلی در حوزه تجارت بازاریابی شبکه ای در آینده، علاوه بر مهار و جلوگیری از افسار گسیختگی قیمت ها، مدیریت مناسب توزیع کالا همراه با کاهش هزینهها و عرضه بی واسطه کالاها بین تولیدکننده و مصرف کننده است.
وی با بیان اینکه به تازگی هشت شرکت برای حضور در بازاریابی شبکه ای موفق به اخذ مجوز شده است، اظهار داشت: برآوردها نشان می دهد که گردش مالی سالانه شرکتهایی که در زمینه بازاریابی شبکهای در دنیا فعالیت دارند، ۱۳۰میلیارد دلار است و بیشترین حجم فروش نیز مربوط به آمریکای شمالی است.
به گفته رادمرد، حدود 70 شرکت دیگر نیز متقاضی پیوستن به این طرح بوده اند اما مسوولان با رعایت دقتهای لازم در تایید صلاحیت متقاضیان با احتیاط عمل و "لاکپشتی" حرکت میکنند.
معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به اینکه اجرای طرح بازاریابی شبکه ای به عنوان یکی از مدل های نوین شبکه توزیع در بسیاری از کشورها به اجرا درآمده و آثار خوبی را به همراه داشته است، لوازم آرایشی و بهداشتی، مواد غذایی، لوازم خانگی، مصنوعات طلا، صنایع دستی و برخی مواد انرژی زا را از جمله کالاهای ارائه شده در طرح فوق اعلام کرد.
رادمرد به برخی مزایای استفاده از این مدل جدید توزیع و فروش کالا در کشور اشاره کرد و گفت: فروش بیواسطه کالا از تولیدکننده به مصرفکننده، داشتن ضمانتهای لازم برای سلامت و صحت کالا با دریافت کد شبنم، برچسب اصالت کالا و ایران کد، همچنین تخفیف هشت درصدی کالاهای عرضه شده در این سیستم به جای روشهای سنتی از مواردی است که انگیزه لازم را برای مصرفکننده ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه اصلاح نظام توزیع پس از هدفمندسازی یارانهها با سرعت بیشتری پیش رفت و مطالعات گستردهتری در این زمینه انجام شد، اظهار کرد: اجرای این طرح علاوه بر مزایای ذکر شده رونق تازهای را به فضای کسبوکار خواهد بخشید، به گونهای که پیشبینی میشود با بسط و توسعه این طرح بین 50 تا 70 هزار شغل در بحث بازاریابی ایجاد کند.
معاون وزیر صنعت در پایان خاطرنشان کرد: شرکتهای بازاریابی شبکهای به دلیل پای بند بودن این شرکتها به قانونها و اصول تجاری از جمله فروش حقیقی کالا و وابسته نبودن درآمد بازاریابها به اعضای زیرشاخه، در عمل با شرکتهای هرمی تفاوت ماهیتی دارد.
در حال حاضر به ترتیب کشورهای آمریکای شمالی، چین، کشورهای اروپایی از جمله آلمان و ایتالیا و ژاپن در زمینه بازاریابی شبکهای سردمدار هستند.
در حال حاضر به ترتیب کشورهای آمریکای شمالی، چین، کشورهای اروپایی از جمله آلمان و ایتالیا و ژاپن در زمینه بازاریابی شبکهای سردمدار هستند.