یه گزارش خبرگزاری مهر، شکرخدا گودرزی نویسنده و کارگردان تئاتر از جشنواره تئاتر فجر به عنوان ویترین تئاتر ایران یاد کرد و گفت: در این حرکت هنری میتوان به نوعی برایند تئاتر کشور در طول یک سال را دید. جشنوارهای که سه دهه از عمر آن میگذرد و هر ساله با افت و خیزی همراه بوده است، گاهی جذب حداکثری داشته و زمانی نیز این گونه نبوده است.
وی با این توضیح که جشنواره تئاتر فجر در مجموع به جلو حرکت کرده، اظهار کرد: با توجه به این که دبیری جشنواره به عهده کشن فلاح است و وی سابقه مدیریت، تحصیلات آکادمیک و فعالیت اجرایی در حوزه تئاتر دارد جشنواره سی و یکم نیز به خوبی برگزار خواهد شد.
کارگردان نمایش"خواجه نظام الملک" تاکید کرد، هنر تئاتر جایگاه ویژهای در بخش فرهنگی کشور دارد و افزود: جایگاه تئاتر به قدری مهم است که اگر بخواهیم پیگیر اندیشه و تفکر یک کشور باشیم باید آن را در هنر تئاتر جست و جو کنیم. جشنواره تئاتر فجر باید محلی برای گفت و گوی شاخههای فکری چون جامعه شناسی، تاریخ، فلسفه، روان شناسی و غیره باشد.
کارگردان نمایش"بهرام چوبینه" با بیان این که ایجاد جایگاهی برای گفتگو نیازمند بودجه و پشتیبانی فرهنگی و مالی است، گفت: نمایندگان مجلس و هیات دولت باید نسبت به تخصیص بودجه تئاتر همت بیشتری داشته باشند.
بازیگر نمایش"زیباترین سکوت" با این توضیح که هنرمندان به عنوان عضوی از جامعه تئاتر باید کمک کنند این چرخه درست بچرخد، تاکید کرد: کمک کنیم جشنواره ای بدون حاشیه و با اندیشه برگزار شود تا این چرخه درست حرکت کند و فضای مناسب برای گفت و گو فراهم شود.