آمل - خبرگزاری مهر: معاون امور بین الملل و انتقال فناوریهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: شش هزار شرکت دانش بنیان اکنون در کشور فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین سالارآملی عصر چهارشنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی اظهار داشت: مجموعه فعالیت های علمی و در زمینه تجاری سازی علوم در حوزه نانوفناوریها، انرژی های خورشیدی و هوا فضا، بیشتر مورد توجه جامعه دانشگاهی کشور قرار می گیرد.

معاون امور بین الملل و انتقال فناوری‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ضرورت توسعه علم و فناوری و کاربردهای آن در جامعه مورد اهمیت قرار گرفته و بیش از گذشته مورد توجه است.

وی تصریح کرد: نگرش نظام جدید نظام مند بوده که در این راستا علاوه بر دانشگاهها، نهادهایی از جمله وزارت امورخارجه ، سازمان ملی استاندارد، گمرک نقش دارند.

سالار آملی بیان داشت: تشکیل زنجیره های به هم پیوسته توسعه علم و فناوری همچنان که محورهای مختلفی را در بر می گیرد و نیاز است کشور اکنون در عرصه تجاری سازی و تولیدهای علمی خود در مسیر رشد و حرکت دانشگاه های خارج از کشور قرار گیرد.

وی افزود: ایران در دهه اخیردر زمینه تولید علم بسیار موفق عمل کرده اما در حوزه فناوری و تجاری سازی کمی ضعیف بوده، اما در سالهای اخیر رشد فناوری و تجاری سازی در کشور نسبت به رشد تولیدات علمی و دانشگاهی کم نبوده است.

معاون امور بین الملل و انتقال فناوریهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه در برنامه پنج ساله چهارم توسعه موضوع تجاری سازی در قالب شرکت های دانش بنیان مورد توجه جدی قرارگرفته است، تصریح کرد: هم اکنون شش هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند که نقطه آغاز شرکت دانش بنیان دانشگاهها هستند.