مدیرعامل باشگاه گهر دورود گفت: باتوجه به بارندگی شدید، بخش از ورزشگاه محل برگزاری دیدار تیم‌ فوتبال این باشگاه با استقلال دچار آب‌گرفتگی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله زاده در خصوص وضعیت ورزشگاه محل برگزاری دیدار تیم‌های فوتبال گهر دورود و استقلال تهران ضمن بیان مطلب فوق گفت: خوشبختانه برق ورزشگاه مشکلی ندارد، پروژکتورها را هم روشن کردیم تا خبرنگاران حاضر در ورزشگاه از این موضوع مطلع شوند. همچنین اسکوربورد و سایر بخش‌های ورزشگاه با مشکل خاصی مواجه نیستند.

وی افزود: متاسفانه بارندگی شدید در شهر دورود باعث آبگرفتگی بخشی از ورزشگاه شده که نیروهای آتش نشانی و سازمان های دیگر با کف‌کش در حال رفع این آب‌گرفتگی هستند تا شرایط برای برگزاری مسابقه مهیا شود.

مدیرعامل باشگاه گهر دورود همچنین از نشست ناظران و مسئولان برگزاری این دیدار در خصوص اینکه آیا می‌توان این بازی را برگزار کرد یا نه خبر داد و در پاسخ به سوال مجری برنامه ورزش و مردم که چقدر احتمال می‌دهید این بازی برگزار شود؟، تصریح کرد: برگزاری این بازی 50-50 است!

آیت‌الله زاده در پایان گفت: بنده از یک ساعت پیش به ورزشگاه رفتم و با هواداران استقلال که در بیرون ورزشگاه برای استقبال از تیم خود حضور داشتند، گفتگو کردم و به آنها گفتم ما سعی داریم به بهترین شکل از تیم استقلال میزبانی کنیم.