اصفهان - خبرگزاری مهر: مجمع انتخاباتی هیئت اسکواش استان اصفهان در حالی هفته آینده برگزار می‌شود که هدا محمدی تنها کاندیدای تصدی ریاست این هیئت به شمار می‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، طبق اعلام مسئولان اداره‌کل ورزش و جوانان استان اصفهان مجمع انتخاباتی هیئت اسکواش استان اصفهان یکشنبه دهم دی در تالار افتخارات اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان برگزار خواهد شد.

با وجود اینکه پیش از این اطلاع‌رسانی‌های لازم در مورد برگزاری این مجمع انجام شده بود، شخص خاصی نسبت به ثبت‌نام برای این انتخابات اقدام نکرده و سید هدا محمدی تنها کاندیدای این مجمع انتخاباتی به شمار می‌رود.

با توجه به اینکه محمدی در مهر امسال به عنوان سرپرست هیئت اسکواش استان معرفی شد، او آشنایی نسبی با شرایط اسکواش استان اصفهان نیز دارد.

پیش از محمدی امیرجهانبخش این سمت را برعهده داشت.

پیش از این مجمع هیئت‌های ورزشی دوومیدانی، تکواندو، دوچرخه‌سواری و چند هیئت دیگر نیز برگزار شده و این هیئت‌ها روسای خود را در مجامع انتخاباتی شناختند.