به گزارش خبرگزاري "مهر" دكتر محمدرضا محمد حسني فوق تخصص قلب و عروق و دبير اين كنگره ، با اعلام اين خبر افزود: پيشگيري از بيماريهاي قلب و عروق، نامنظمي ضربان قلب (آريتمي)، جراحي قلب، بيهوشي قلب، بيماري هاي مادرزادي قلب، اكوكارديوگرافي ، الكتروفيزيولوژي و "پيس ميكر" از ديگر محورهاي اين كنگره است.
وي خاطرنشان كرد: شركت در اين كنگره امتياز بازآموزي براي شركت كنندگان داشته و كارگاههاي آموزشي نيز در حاشيه كنگره در نظر گرفته شده است.
دكتر محمد حسني با بيان اينكه كنگره امسال يادواره پزشك عاليقدر، مرحوم دكتر حميد ميرخاني - پيشگام پيوند سلول هاي بنيادي در كشور - است ، گفت: پيشرفت هاي علمي در زمينه درمان بيماري قلب و عروق در كشور سبب شده كه ايران در مقايسه با بسياري از كشورها از وضعيت اميدوار كننده تري برخوردار باشد.
وي افزود: شروع پروژه تحقيقاتي در زمينه كاربرد سلول هاي بنيادي در درمان بيماران قلبي از پيشرفت هاي علمي چشمگير اخير در كشور به شمار مي رود كه بازتاب قابل توجهي در محافل علمي داشته و اين موضوع از محورهاي مورد بحث در هفتمين كنگره سراسري تازه هاي قلب و عروق است.
دكتر محمد حسني با تاكيد بر اينكه به منظور اعتلاي نام ايران در پژوهش هاي قلب و عروق، برگزاري كنگره هاي علمي به عنوان يكي از راههاي موثر در تبادل علمي و اشاعه علم مورد توجه قرار گرفته است يادآور شد: در اين كنگره بيش از 1500 نفر از استادان رشته هاي مختلف ، پرستاران و دانشجويان محقق شركت مي كنند.
دبير هفتمين كنگره سراسري تازه هاي قلب و عروق گفت: همزمان با برپايي اين كنگره، نمايشگاه تجهيزات پزشكي و دارويي برپا مي شود كه شركت كنندگان را با آخرين امكانات تشخيصي ، درماني و دارويي در زمينه بيماري هاي قلب و عروق آشنا مي سازد.