مهرداد لاهوتی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، درباره اصرار رئیس جمهور مبنی بر اجرای کامل هدفمندی یارانه ها تا پایان ریاست جمهوری دهم اظهار داشت: در صورتی می توانیم حرف رئیس جمهور را قبول کنیم که هدفمندی یارانه ها در مرحله اول به درستی اجرا می شد.
وی گفت: قانون شفاف و روشن بود اما دولت که باید طی 5 سال با شیب ملایمی این قانون را اجرا می کرد، هر طور که دلش خواست وارد فاز اجرا شد. اگر دقت کرده باشید در اول اجرای این قانون هیچ افزایش تورمی نداشتیم علت هم این بود که عزم و اراده ملی در کشور ایجاد شد تا قانون به خوبی اجرا شود حتی تولیدکنندگان هم استقبال کردند، اما در بحث حمایت از تولید اتفاقی نیفتاد و حتی رئیسجمهور هم در گفتگوی تلویزیونی اخیر خود با مردم هیچ صحبت محکمی مبنی بر اینکه از تولید حمایت شده باشد، نداشت.
سخنگوی کمیسیون عمران خاطر نشان کرد: ما در قانون مشخص کردیم که 30 درصد از هدفمندی یارانه ها باید به سمت حمایت از تولید می رفت، ما افزایش قیمت سوخت و تورم را به تولیدکننده تحمیل کردیم اما سهمی را که برای تولیدکنندگان در قانون تعریف کردیم، پرداخت نشد.
لاهوتی گفت: اگر دولت قانون را به درستی اجرا می کرد امروز برای اجرای مرحله دوم دچار مشکل نبودیم، دولت اول باید راهی را که رفته اصلاح کند، آرامش اقتصادی در کشور بوجود بیاورد بعد صحبت از اجرای کامل هدفمندی کند.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: هم اکنون می توانم به جرأت بگویم که بیش از 50 درصد ظرفیت تولید سرمایهگذاری شده در کشور خالی است، باید چطور این مشکلات را حل کرد؟
وی افزود: درست است که در آغاز مطرح شدن هدفمندی یارانه ها برخی به دنبال عدم اجرای آن بودند، اما واقعیت این است که این عده بسیار کم هستند و ممکن است در هر دولتی وجود داشته باشد اینطور نیست که به گفته رئیس جمهور خیل عظیمی از سیاسیون مخالف اجرای این طرح باشند.
لاهوتی ادامه داد: هر چه بوده مربوط به گذشته بوده است، الان قانونی وجود دارد که اگر جایی از آن اشکال دارد، دولت باید خواهان اصلاح آن باشد ما حتی 30 درصد سهم تولید را به 20 درصد کاهش داده ایم، اما همین هم پرداخت نشد و این قابل قبول نیست چطور باید انتظار داشت که تولید دهنده به کارش ادامه دهد.
سخنگوی کمیسیون عمران گفت: دولت به اصلاحیه هایی که به این طرح خورد گله داشت در حالیکه مجلس وقتی می دید که دولت قانون را به میل خود تفسیر و اجرا می کند تلاش کرد که رفع ابهام کند یا استفساریه بدهد یا اینکه تاکید کند که دولت قانون را درست اجرا کند. بنابراین تخلفات دولت باعث اصلاح مکرر این قانون شد، این اصلاحیه ها نشان از نگرانی و دغدغه مجلس داشت.