به گزارش خبرنگار مهر ، تجهیزات گرمایشی غیراستاندارد در مدارس کشور یکی از معضلاتی است که همچنان مسئولان امر با آن دست و پنجه نرم می کنند ولی با این حال ، اکثر مدارس کشور از این تجهیزات برای گرمای کلاس های درسی استفاده می کنند.
آذربایجان شرقی از جمله استان هایی است که با وجود گازرسانی به برخی مناطق ، مدارس آن روستاها تا کنون لوله کشی نشده و دانش آموزان همچنان از بخاری نفتی استفاده می کنند.
44 درصد مدارس استان فاقد تجهیزات گرمایشی استاندارد هستند
علی آذرنژاد ، مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: چهار هزار و 400 کلاس درس در استان از بخاری نفتی استفاده می کنند.
وی افزود: این تعداد معادل 17 درصد از مدارس استان است که همچنان بخاری نفتی به این کلاس ها گرمی می بخشد.
آذرنژاد با بیان اینکه 44 درصد از مدارس فاقد تجهیزات گرمایشی استاندارد هستند ، اظهار کرد: 17 درصد از این مدارس از بخاری نفتی و 27 درصد دیگر نیز از بخاری های گازی استفاده می کنند.
وی ادامه داد: تنها 56 درصد مدارس استان دارای تجهیزات گرمایشی استاندارد هستند و سایر مدارس از بخاری گازی یا نفتی در داخل مدارس استفاده می کنند.
وی در ادامه با اشاره به تأمین تجهیزات گرمایشی به مدارس استان اظهار کرد: در سال جاری مبلغی افزون بر یک میلیارد و 200 میلیون ریال برای تجهیز مدارس به سیستم های گرمایشی هزینه شده است.
وی از خیرین مدرسه ساز خواست تا در بهره مند کردن مدارس به تجهیزات گرمایشی استاندارد با این اداره کل همکاری کنند.
مدارس چهار روستای گازرسانی شده ملکان فاقد گاز لوله کشی است
سعید دهقانی ، رئیس آموزش و پرورش شهرستان ملکان در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: چهار مدرسه روستایی این شهرستان با وجود گاز رسانی، به علت کمبود اعتبار فاقد گاز لوله کشی هستند.
وی افزود: در این مدارس 250 دانش آموز تحصیل می کنند، این روستاها از سال گذشته گازرسانی شده اما مدارس بدون گاز لوله کشی هستند.
وی از مسئولین و خیرین خواست در این زمینه آموزش و پرورش را یاری کنند.
دهقانی ادامه داد: 12 روستای این شهرستان نیز فاقد گاز است که در آن ها مدارس از بخاری نفتی استفاده می کنند.
....................................
گزارش: شاهین بدرحیدری