الیگودرز - خبرگزاری مهر: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان الیگودرز گفت: ملت ایران در 9 دی چشم فتنه‌گران داخلی و خارجی را کور کرد.

حجت‌الاسلام صادق جعفرپور ضمن گرامی‌داشت فرا رسیدن سالروز حماسه نهم دی به خبرنگار مهر گفت: حماسه 9دی اثبات پیوند مردم ولایتمدار ایران با ولایت فقیه و ارزش‌های والای انقلاب اسلامی است.

وی تصریح کرد: ملت ولایتمدار ایران اسلامی با خلق حماسه نهم دی سال 1388 به دشمنان نظام اسلامی ثابت کردند که برای دفاع از ولایت فقیه و آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی سر از پا نمی‌شناسند و همواره آماده جان‌فشانی در این راه هستند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان الیگودرز افزود: مردم ولایی و همیشه در صحنه ایران اسلامی در حماسه نهم‌دی به کوری چشم فتنه‌گران داخلی و خارجی یکپارچه و یک صدا به میدان آمدند و از رهبر، مولا و مقتدای خود حمایت کردند.

حجت‌الاسلام جعفرپور با اشاره به هوشیاری و ذکاوت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در خنثی سازی جریان فتنه سال 88 یادآور شد: ولایت فقیه همواره کشور ایران را در معرض تهدیدها و آسیب‌ها بیمه کرده است.

وی تدابیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی را موجب اقتدار و سربلندی ایران در همه صحنه ها عنوان کرد و گفت: مردم ولایتمدار و شهیدپرور ایران با تمام وجود گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران هستند.