مدیرعامل مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران گفت: پیش نویس لایحه جامع مدیریت شهری با 400 ماده تهیه شده است که در حال بررسی کارشناسی در فراکسیون تخصصی مجلس است .

به گزارش خبرنگار مهر،محمود عسگری آزاد در پنجمین جشنواره ملی و اولین جشنواره بین المللی برترین های پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری با بیان این که قرن 21 قرن شهرهاست و شهرها مرکز حرکت و تغییر به شما می روند گفت : بنابراین ویژگی های فرهنگی و کسب و کار جهان ، بیشتر از آن که تحت تاثیر کشورها باشد تحت تاثیرشهرها خواهد شد و رشد پایدار شهرها ، منجر به تغییر اجتماعی، اقتصادی، محیطی ، فناوری و حکمروایی می شود که تجلی آن را در تغییر کیفیت زندگی شهروندان می توان مشاهد کرد .

وی افزود : در این راستا شهرداری ها به عنوان متولیان اصلی اداره شهرها ، نقشی منحصر به فرد دارند که به منظور ایفای بهینه نقش خود ، موظف به بهره گیری از ازمانی با ساختار پیچیده هستند و اداره اثر بخش چنین سازمان چند سطحی با حوزه عملکردی وسیع ، نیارمند کسب شناختی عمیق و پویا از محیطی عمل است .

عسگری آزاد خاطر نشان کرد : بر این اساس ، شهرداری تهران سعی بر آن داشته تا ساز و کارهای کسب آن شناخت و دانش را از نظر نرم افزاری و نیز سخت افزاری تدوین و مستقر گرداند و مرکزمطالعات و برنامه ریزی شهر تهران بر پایه رویکرد مطالعاتی شهرداری مبنی بر پشتیبانی فکری از اقدامات شهرداری تهران و کسب جایگاه مرجعیت در امور مطالعاتی برای سایر شهرداری های کشور به فعالیت مشغول است .

معاون شهردار تهران افزود : مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران طی دو سال اخیر ، مطالعه جامعی برای تبیین جایگاه مدیریت شهری و تهیه لوایح مربوط کرده است و نتیجه آن ، تهیه پیش نویس لایحه جامع مدیریت شهری با 400 ماده بود که این لایحه د رجلسات کارشناسی و فراکسیون مربوطه در مجلس مورد بحث است .

وی با اشاره به برگزاری این جشنواره گفت : تعداد آثار علمی ارائه شده به جشنواره در سطح کشور نسبت به سال گذشته 50 درصد رشدداشته و به 4970 رسیده است ، همچنین در جشنواره امسال برای نخستین بار شهرهای سایر کشورهای منطقه هم مشارکت داشتند و 271 اثر را ارسال کردند .

طرح جایزه تهران به عنوان جایزه پژوهش مدیریت شهری در جهان

همچنین معاون علم و فناوری ، مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران نیز در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت شهرها به واسطه حجم زیاد جمعیت و با توجه به رویکرد توسه خواهانه بشرگفت: برای دستیابی به توسعه پایدار باید به حوزه های اقتصاد ، مسائل اجتماعی و زیست محیطی در کنار هم توجه کنیم و این با رویکرد علم محور و دانش بنیان محقق می شود .

وی افزود : با برگزاری جشنواره های مختلف طی این سال ها و گزارشی که به سازمان ملل اسکان ملل متحد ارسال شد ، قصد داریم تا جایزه تهران به عنوان جایزه پژوهش مدیریت شهری در جهان مطرح شود تا تهران را در سطح جهان به عنوان نهادی علمی مطرح کنیم .

مجابی با اشاره به تعداد آثار ارائه شده به این جشنواره اظهار کرد : همه این آثار در سایت مرکز قرار می گیرد تا علاقه مندان بتوانند از آن استفاده کنند و امیدواریم برگزاری این جشنواره ها بتواند گامی باشد در راستای حمایت از همه کسانی که در راستای ارتقای کیفیت زندگی مردم تلاش می کنند ، چراکه باید آینده را امروز دید و باید به فکر آیندگان و تامین نیازهای آنان باشیم.

پنجمین جشنواره ملی و اولین جشنواره بین المللی برترین های پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری،با حضور شهردار تهران ، معاونان وی و رئیس و نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد .