دبیران علمی و اجرایی سومین جشنواره داستان رسول آفتاب که موضوع آن فتنه در 15 قرن بعد از ظهور اسلام است، به تشریح برنامه‌های آن پرداختند.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری سومین جشنواره داستان رسول آفتاب صبح امروز چهارشنبه 6 دیماه با حضور رحیم مخدومی دبیر و محمدحسن ابوحمزه و رضا عبداللهی صابر دبیران علمی و اجرایی این جشنواره در مجتمع فرهنگی سیدالشهدا در تهران برگزار شد.

محمدحسن ابوحمزه دبیر علمی سومین جشنواره داستان رسول آفتاب در این نشست خبری با بیان اینکه جشنواره مذکور ابتکار رحیم مخدومی بوده است، به چگونگی ورود خود به این جشنواره و همکاری‌اش با آن پرداخت و گفت: من شناختی از ایشان نداشتم اما بر حسب وظیفه شروع کردم به نگارش داستان و مبنای کارم نیز رزمندگان زمان جنگ بود و حدود 50 داستان در این باره نوشتم که البته از نظر خودم بسیار ضعیف بودند ولی دوستان نظرشان ایتن بود که در قالب کتاب چاپ شود و همین اتفاق هم افتاد.

ابوحمزه افزود: ما در جشنواره سوم داستان رسول آفتاب روی داستان کوتاه (بین 150 تا 1500 کلمه) و داستانک (حداکثر 150 کلمه) تمرکز کرده‌ایم و محور این آثار باید فتنه باشد و موضوعات آن هم شامل فتنه‌های عصر پیامبر، فتنه‌های عصر ائمه، فتنه بابیت، بهائیت، وهابیت و صهیونیسم، فتنه گروهک‌ها، لیبرال‌ها و منافقین، فتنه یاران به جا مانده از انقلاب (ریزش‌ها)، فتنه 18 تیر 78 (کوی دانشگاه)، فتنه خرداد 88 (کودتای سبز)، فتنه جریان انحرافی و فتنه‌های عصر بیداری اسلامی است.

به گفته دبیر علمی سومین جشنواره داستان رسول آفتاب، داوران این جشنواره از میان چهره‌های جوان و پیشکسوت و نیز زنان و مردان انتخاب خواهند شد.

دبیر علمی سومین جشنواره داستان رسول آفتاب همچنین از برنامه‌ریزی برای برگزاری یک نشست تخصی با عنوان «ادبیات انقلاب و ادبیات انقلابی» در آئین اختتامیه و نیز چاپ یک کتاب از آثار رسیده و چاپ کتابی حاوی آثار نویسندگان پیشکسوت خبر داد.

در ادامه این نشست خبری، رضا عبداللهی صابر دبیر اجرایی سومین جشنواره داستان رسول آفتاب، آن را یک جشنواره کاملاً مردمی دانست که با همت بچه‌های بسیجی راه افتاده و تمام مراحل آن از سیاستگذاری گرفته تا تامین اعتبار جوایز، بدون کمک گرفتن از ارگان‌های دولتی انجام می‌شود.

وی گفت: شاید اعتبار مالی ما کوتاه باشد، اما همت ما به اندازه سقف آسمان بلند است. تاکنون هیچ ارگان، اداره و یا تشکیلاتی غیر از بعضی خیرین که اعلام آمادگی کرده‌اند، به ما کمک نکرده‌اند. البته ما بخش دولتی را ملزم به کمک می‌دانیم چرا که طبق ضوابط، دولت باید از طرح‌ها و پروژه‌های فرهنگی حمایت کند اما غالباً مسئولان ذیربط به جای عمل به قانون به نوعی قانون را دور می‌ِزنند و موسسات خصوصی را واسطه قرار می‌دهند که اعتباراتی را به بخش دولتی بپردازند.

به گفته دبیر اجرایی سومین جشنواره داستان رسول آفتاب، این جشنواره به زودی فراخوان می‌دهد و مهلت ارسال آثار هم تا 20 بهمن است و آئین اختتامیه آن نیز نیمه اول اسفند در صحن امامزاده جعفرپیشوای ورامین برگزار می‌شود.