دیدار تیم‌های فوتبال گهر دورود و راه‌آهن تهران در حالی عصر امروز در ورزشگاه دورود برگزار می‌شود که پیش از این دیدار مردم این شهر استقبال ویژه‌ای از علی دایی داشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، مردم شهر دورود در مدت زمان ‌‎حضور تیم فوتبال راه‌آهن تهران در این شهر استقبال جالب توجهی از علی دایی سرمربی این تیم داشته‌اند.  امروز حدود 300 هوادار مقابل هتل محل اقامت تیم راه‌آهن حاضر شده و در زمان خروج دایی از هتل، مقابل پای وی گوسفندی را قربانی کردند.

همچنین تعدادی کثیری از هواداران علی دایی هم در ورزشگاه محل برگزاری این بازی حضور دارند و منتظر ورود تیم راه‌آهن و استقبال از اعضای این تیم و سرمربی آن هستند.

دیدار تیم‌های فوتبال گهر دورود و راه‌آهن تهران در هفته نوزدهم رقابتهای لیگ برتر ساعت 15 امروز در ورزشگاه تختی دورود برگزار می‌شود.