به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمدی افزود: این درمانگاه درراستای تحقق اهداف دولت و به منظور بهره مندی بیمه شدگان تامین اجتماعی شهرستان خدابنده از خدمات درمانی مستقیم و رایگان سازمان افتتاح می شود.
وی یادآورشد: نیروی انسانی این درمانگاه در قالب آزمون استخدامی درتیر ماه سالجاری پس از طی مراحل گزینش و مصاحبه حضوری جذب شده و آماده شروع به کار است.
مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی استان زنجان همچنین در زمینه امکانات پزشکی و پیراپزشکی این مرکز درمانی گفت: امکانات این مرکز به صورت درمانگاه سرپایی و درحد عمومی است و شامل پزشک عمومی، مامایی، تزریقات و پانسمان و در قسمت پیراپزشکی شامل آزمایشگاه، داروخانه و نوار قلب خواهد بود.
محمدی همچنین در خصوص اعتبار لازم برای تجهیز لوازم اداری و راه اندازی امکانات پزشکی درمانگاه سهروردی شهرستان خدابنده تصریح کرد: بالغ بر شش میلیارد ریال به همین منظور پیش بینی شده است که تاکنون بیش از سه میلیارد ریال آن هزینه شده و مابقی برای تجهیز و خرید سایر لوازم از محل بودجه ابلاغی هزینه خواهد شد.
وی افزود: همچنین برای تغییر کاربری این درمانگاه از اداری به درمانی بیش از یک میلیارد و 300میلیون ریال هزینه شده است.
محمدی گفت: این درمانگاه در طبقه همکف شعبه تامین اجتماعی شهرستان خدابنده مستقر بوده و در فضایی حدود 300 مترمربع خدمات درمانی را به مراجعه کنندکان ارائه خواهد کرد.
وی یادآورشد: با افتتاح این درمانگاه، بیماران و بیمه شدگان اجباری سازمان تامین اجتماعی، خدمات درمانی سرپایی را بصورت کاملا رایگان دریافت خواهند کرد.
اخذ مجوز برای راه اندازی رشته های کارشناسی ارشد در مرکز علمی- کاربردی صائین قلعه
رئیس مرکز علمی- کاربردی شهرداری صایین قلعه در بازدید جمعی از مسئولان شهری و استانی خواستار همکاری برای اخذ مجوز راه اندازی رشته های کارشناسی ارشد شد.
رئیس مرکز علمی- کاربردی شهرداری صایین قلعه در بازدید جمعی از مسئولان شهری و استانی خواستار همکاری برای اخذ مجوز راه اندازی رشته های کارشناسی ارشد شد.
مهدی محمدلو گفت: این مرکز دارای قابلیت های بسیار فراوانی در زمینه جذب دانشجو است و شروع فعالیت آن با 12 دانشجو کلید خورده بود.
محمد فتحی رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان نیز در این مراسم تلاش های رئیس این دانشگاه را در راستای توسعه فضا و رشته های دانشگاهی قابل تقدیر عنوان کرد.
در این دیدار نماینده مردم ابهر و خرمدره در مجلس شورای اسلامی ایجاد تحولی نو در دانشگاهها به خصوص دانشگاه علمی- کاربردی را مهم ارزیابی کرد و از مسئولان دانشگاهها خواست که با همکاری و تعامل در مسیر توسعه علمی گام بردارند.
خانمحمدی ادامه داد: با این شیوه می توان در فضاهای محدود علمی، کارهای بزرگ و ماندگاری خلق کرد و الگویی برای هدفهای بزرگ بود.
وی خواستار تدوین و اجرا برای راه اندازی رشته هایی جدید در مراکز علمی- کاربردی که نیاز بازار کار است، شد.
اسماعیل معینی شهردار صایین قلعه با اشاره به فعالیتهای چشمگیر دانشگاه در این مدت و بستر های موجود در خواستار توجه و حمایت بیشتر از مرکز توسط واحد استان و دیگر مسئولان ذیربط شد.
در این بازدید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان و اعضای شورای اسلامی این شهر حضور داشتند.