در مراسمي كه به مناسبت سالروز شهادت استاد شهيد مطهري و روز معلم با حضور فرماندهان، معاونين و رياست اداره عقيدتي سياسي نيروي زميني ارتش برگزار گرديد، از معلمين نمونه عقيدتي سياسي اين نيرو تقدير به عمل آمد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي نيروي زميني ارتش، در اين مراسم حجت الاسلام علي اكبر حسيني استاد اخلاق با اشاره به لازمه وجود علم و دانش  در زندگي انسانها حفظ سلامتي، حيات ، امنيت و رسيدن به آگاهي را برگرفته از وجود دانش در زندگي دانسته و افزود: علم براي حيات انسان ارزشمند است و چون معلم هدايت كننده اين علم براي انسانهاست حفظ احترام و تكريم اين راهبران براي ما واجب و الزامي است.

وي تصريح كرد: اگر معلمين در جامعه نباشند مثل اين است كه چراغهاي دنيا رو به خاموشي نهاده و آسمان را ابرهاي سياه پوشانده اند و در اين تاريكي و ظلمت هيچ انساني نمي تواند راه حقيقي و جادوانگي را از بيراهه تشخيص دهد و به گمراهي كشيده خواهد شد.

همچنين در اين مراسم، حجت الاسلام بهرامي رياست اداره عقيدتي سياسي نيروي زميني در سخنان كوتاهي گفت: انتخاب سالروز شهادت استاد شهيد مرتضي مطهري به عنوان روز معلم، امري بيهوده نبوده بلكه  پيامي در آن نهفته مبني بر اينكه معلمان بايد مطهري را در پركاري ، جديت ، عقل مداري ، قرآن مداري ، شجاعت و برخورد قاطع با شبهات ، الگو و سرمشق خويش قرار دهند و راه آن شهيد والا مقام را دنبال كنند.

وي اضافه كرد: شهيد مطهري نياز جامعه را بخوبي درك كرده و در كار خود به اخلاص تاكيد داشته و در كار علمي هرگز تاجر نبود.

دكتر ابوالفضل بهرامپور استاد دانشگاه و مترجم قرآن كريم نيز در اين مراسم و با اشاره به بحث قرآني گفت: معلمان بايد با قرآن خو بگيرند تا در تدريس قرآن و احكام بتوانند آنچه را كه عزت و عظمت قرآن لايق آن است از آن استنباط نمايند.

در پايان اين مراسم و به منظور گراميداشت روز معلم ، شهادت استاد شهيد مطهري و معلمين عقيدتي سياسي نيروي زميني از معلمان نمونه اين نيرو تجليل و تقدير بعمل آمد.