به گزارش خبرنگار مهر، بخش پیوند با ظرفیت تخت های بستری در مرکز آموزشی درمانی شهید محمدی بندرعباس با مراقبت های ویژه، پذیرای بیماران پیوند کلیه است.
با راه اندازی بخش پیوندکلیه درمرکزآموزشی درمانی شهید محمدی بندرعباس با انجام نخستین پیوند کلیه با موفقیت بسیار مطلوب به کمک با تجربه ترین تیم پیوند در دانشگاه علوم پزشکی کرمان سهم مهمی دربی نیاز کردن استان هرمزگان در اعزام بیماران دیالیزی به خارج از استان ایفا خواهد کرد.
تمام زیر ساختهای پیوند کلیه در هرمزگان فراهم شده است
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان هرمزگان در این ارتباط گفت: یکی از نیازهای بیماران نارسایی کلیه انجام پیوند کلیه است تا این بیماران بتوانند پس از پیوند کلیه به دیالیزکلیه هایشان پایان دهند.
محمد شکاری بعدازظهر یکشنبه با اشاره به موفقیت بودن نخستین پیوند کلیه در استان هرمزگان اظهار کرد: با انجام موفقیت آمیز این پیوند در شهر بندرعباس این نوید را به مردم می دهیم که انجام این عمل با تمهیدات صورت گرفته توسط دانشگاه علوم پزشکی و سایر سازمان ها همچون انتقال خون به صورت هفتگی دربخش پیوند مرکزآموزشی درمانی شهید محمدی بندرعباس صورت پذیرد.
شکاری" با اشاره به این نکته که تمام مراحل آزمایشی تشخیص و هماهنگ کردن پیوند دهنده و اهداکننده در استان هرمزگان انجام می شود، افزود : امیدواریم با توسعه زیر ساختهایی که در بخش درمان فوق تخصصی که در استان هرمزگان انجام شده در آینده ای نه چندان دور پیوند کبد نیز در این مرکز انجام گیرد.
نارسایی کلیه معمولا در زمینه دیابت یا فشار خون رخ میدهد
رئیس بخش پیوند مرکز آموزشی درمانی شهید محمدی بندرعباس نیز در این ارتباط گفت: خوشبختانه نخستین عمل پیوند کلیه که بر روی یک بیمار مرد 64 ساله انجام شد با موفقیت همراه بوده است.
دکتر حمیدرضا سامی مقام در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه پیش از عمل،بیمار مبتلا به نارسائی کلیه با تشخیص نفرولوژیست، کاندیدای پیوند کلیه می شود، اظهار کرد: پس از ارزیابی کامل وضعیت بیمار در صورتی که منعی برای انجام عمل پیوند وجود نداشته باشد، بیمار جهت یافتن دهنده مناسب به انجمن دیالیز و پیوند کلیه معرفی می شود.
سامی مقام تصریح کرد: پس از یافتن دهنده مناسب، نفرولوژیست مجددا دهنده و گیرنده را ارزیابی کرده و در صورت سلامت کامل کلیه دهنده و عدم ناسازگاری، مورد را به کمیته پیوند متشکل از یک نفرولوژیست، یک جراح پیوند کلیه و یک پرستار معرفی می کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به انجام موفق پیوند در استان هرمزگان یاد آور شد: پس از عمل پیوند این بیمار 64 ساله در بخش پیوند مرکزآموزشی درمانی شهید محمدی بندرعباس تحت نظر مستقیم نفرولوژیست مراقبت شده است و مدت زمان بستری در صورت نبود عوارض کمتر از 14 روز است.
این فوق تخصص نفرولوژی ، نارسایی کلیه را بیماری خاموشی می داند و خاطرنشان کرد: نارسایی کلیه معمولا در زمینه دیابت یا فشار خون رخ میدهد. این بیماری در مراحل اولیه علائم بالینی مشخصی ندارد و زمانی تشخیص داده میشود که پیشرفت زیادی کرده و قابل برگشت نیست.
وی افزود: این بیمار به مدت چهار سال دیالیز می شده که با انجام این عمل نیازی به دیالیز نخواهد داشت و فقط تحت مراقبت های دارویی قرار می گیرد.
همه آزمایش های پیوند کلیه در سازمان انتقال خون انجام می شود
رئیس سازمان انتقال خون هرمزگان نیز در این ارتباط اظهار کرد: آزمایش های اولیه پیوند کلیه wbc cross mach و reactive Ab توسط سازمان انتقال خون قابل انجام است.
دکتر ایمان زارعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: همه هزینه های مربوط به آزمایش های قبل از پیوند در آزمایشگاه سازمان انتقال خون تحت پوشش همه بیمه ها هستند.
زارعی با اشاره به حمایت های استانداری در انجام پیوند کلیه در استان هرمزگان اظهارداشت: زیرساختهای آزمایشهای پیوند کلیه در استان هرمزگان با هزینه ای بالغ بر یکصد و چهل میلیارد ریال از محل اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای استان هزینه شده است.