به گزارش خبرنگار مهر، محمد جهانتیغی عصر چهارشنبه در جلسه ای که به منظور بررسی موانع و پتانسیل های طرح استاد شاگردی با حضور مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تامین اجتماعی و روسای اصناف و اعضای کمیته طرح استاد و شاگردی در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان برگزار شد، اظهار داشت: این طرح از سال گذشته در سراسر سیستان و بلوچستان آغاز شده است.
وی با اشاره به اهمیت نظام آموزش به روش استاد شاگردی گفت: یکی از دغدغه هایی که معمولا نظام های آموزشی دارند، هماهنگی با بازار کار است که نظام آموزش به شیوه استاد شاگردی کاملا مبتنی بر نیاز بازار کار است.
وی افزود: در این شیوه نوین، مهارت آموزان توانایی های لازم را در محیط کار واقعی و تحت نظر استاد کار فرا می گیرند و از این رو فاصله ای بین آموزش و نیاز بازار کار وجود ندارد و کارآموز نیز با بازار کار و مشتریان و چگونگی بازاریابی نیز آشنا می شود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان بیان داشت: هدف دیگر این شیوه نوین کسب تجربه و آشنایی با محیط کسب و کار واقعی و آماده سازی شاگرد برای ورود به عرصه اشتغال و ارتقای خودباوری با مشاهده محیط کار واقعی و تقویت مشاغل سنتی است.
وی برخورداری از معافیت های مالیاتی در کارگاه های مشمول اجرای این طرح، تخفیف در پرداخت حق بیمه، اعطای تسهیلات قرض الحسنه و همچنین اختصاص کارانه به کارآموزان را از پیشنهادات موثر در راستای تشویق اصناف و استقبال از این طرح عنوان کرد.
در این جلسه مقرر شد، کمیته ای به منظور کارشناسی و بررسی موانع و پتانسیل های موجود در این طرح و همچنین بومی سازی این شیوه آموزشی در استان تشکیل شود.