بوئین زهرا- خبرگزاری مهر: مسئول اجرای گفتمان های دینی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بوئین زهرا گفت: در 10 ماهه سالجاری 37 هزار و 500 نفر در گفتمان های دینی مساجد که در سطح شهرستان های بوئین زهرا وآوج برگزار شد شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی صالحی در این باره اظهارداشت: به همت اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بوئین زهرا در ده ماهه سالجاری 250 مورد گفتمان دینی مساجد در شهرستان بوئین زهرا و آوج با حضور روحانیون اعزامی ازقم، روحانیون مستقر و روحانیون طرح هجرت در مناسبت های  ماه محرم، ماه صفر با موضوعات حجاب و عفاف، نحله‌های انحرافی، ولایت فقیه، عوامل ماندگاری نهضت عاشورا، مباحث تربیتی، احکام خانواده، معارف اسلامی، جوانان برگزار شد.
 
وی، گفتمان های دینی را از بهترین برنامه های فرهنگی و دینی دانست و بیان کرد: از طریق همین گفتمان های دینی است که مردم با احکام و مبانی دینی آشنا می شوند.