به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محسن صادقی صبح شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این طرح همزمان باسراسر کشور، در مناطق مختلف این استان درحال انجام است.
وی هدف از اجرای این طرح را سنجش باقیمانده احتمالی انواع سموم ضدانگلی، آنتی بیوتیک ها، داروها و سایر مواد شیمیایی و همچنین فلزات سنگین در مواد غذایی با منشاء دامی عنوان کرد.
صادقی، ارزیابی خوراک مصرفی دام، طیور و آبزیان از نظر مایکوتوکسین ها را از دیگر اهداف این طرح اعلام کرد و گفت: در این راستا و از ابتدای طرح تاکنون از مزارع پرورش آبزیان، شیر تولیدی مراکز دامداری های صنعتی، عسل تولیدی زنبورستانهای استان، تخم مرغ تولیدی فارم های تخمگذار و همچنین گوشت قرمز استحصالی از کشتارگاه ها به طور تصادفی نمونه برداری شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان افزود: این نمونه ها برای انجام آزمایش های لازم به آزمایشگاه های مرجع و معرفی شده از سوی سازمان دامپزشکی کشور در استانهای مختلف ارسال شده است.
صادقی از ارزیابی کیفیت گوشت مرغ تولیدی واحدهای صنعتی استان از نظر پارامترهای فوق خبرداد و گفت: این طرحها به منظور تضمین کیفیت و سلامت فرآورده های خام دامی همچنان تا پایان سالجاری ادامه خواهد داشت.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: با انجام نظارت های مستمر بهداشتی، استان کهگیلویه وبویراحمد هم اکنون جزو استانهای موفق در مهار و کنترل بیماری های دامی به ویژه بیماری های مشترک بین حیوان و انسان بوده است.
صادقی با اشاره به زندگی عشایری بخش زیادی از مرم این استان، بر رعایت هرچه بیشتر مسائل بهداشت دام و همچنین اعلام موارد مشکوک بیماریهای دامی به کارشناسان دامپزشکی تاکید کرد.