عابدین شیری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مدارس غیر دولتی در مقایسه با مدارس دولتی، خدمات دهی بسیار خوبی به دانش آموزان دارند و برنامه های گسترده ای را برای دانش اموزان به ویژه متقضیان ورود به دانشگاه در نظر می گیرند.
وی افزود: اما در بحث سطح سواد و تحصیلات معلمان، هیچ تفاوتی بین معلمان مدارس دولتی و غیر دولتی وجود ندارد.
شیری با اشاره به ضعف مشاوره های تحصیلی در مدارس دولتی ادامه داد: متاسفانه در مدارس دولتی مشاوره های تحصیلی یا به شکل صوری است و یا آنکه در سطح بسیار ضعیفی به دانش آموزان مشاوره داده می شود. در مدارس دولتی به ازای هر 400 دانش آموز یک مشاور وجود دارد اما در مدارس غیرانتفاعی برای هر کلاس و هر پایه مشاوره های جداگانه وجود دارد.
این کارشناس آموزشی درباره اینکه بازدهی مدارس غیردولتی از مدارس دولتی در بحث ورودیهای کنکور بسیار بهتر است، تصریح کرد: یکی از دلایل موفقیت دانش آموزان دبیرستانی در مدارس غیرانتفاعی، ارائه تکنیکهای تست زنی در این مدارس است. حتی در برخی از این مدارس اگر دانش آموز خوب تست نزند، به کلاسهای مشاوره اختصاصی فرستاده می شود.
وی با بیان اینکه در بیشتر کلانشهرها، گرایش خانواده ها به ثبت نام دانش آموزان دبیرستانی در مدارس غیردولتی است، گفت: با توجه به آنکه در حال حاضر اکثر پدرها و مادرها شاغل هستند، سعی می کنند از نظر تحصیلی فرزندانشان را در مدارسی ثبت نام کنند که دیگر دغدغه ای نسبت به آینده آنها نداشته باشند.