مشاور وزير و مديركل روابط عمومي وزارت كشور در جمع مديران روابط عمومي استانداري ها با تأكيد بر اين كه بي صداقتي با مردم مشاركت را متزلزل مي سازد، گفت: مجموعه حاكميت بايد صداقت خود را به مردم اثبات كند و موانع فراروي آنرا برطرف سازد.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، جهانبخش خانجاني تصريح كرد: اگر جايي مردم را دلسرد كرده ايم و اگر جايي مي توانستيم با زبان با مردم صحبت كنيم اما با مشت برخورد كرديم بايد به اشتباهاتمان اعتراف كنيم. در اين صورت مردم از جان خود نيز براي حاكميت با صداقت دريغ نخواهند كرد.

مشاور وزير كشور با تحليلي از اوضاع انتخابات گذشته رياست جمهوري تصريح كرد: بيش از 22ميليون نفر به رئيس جمهور رأي دادند، چه كساني كه در زير چتر اين راي دهندگان بودند و چه كساني كه در مقابل آن بودند، برخي خطاي استراتژيك داشتند از جمله آنكه، آناني كه برنده شدند حق بازندگان را نپرداختند و آناني كه بازنده شدند سعي نكردند كه بپذيرند مردم جواب نه به آنها داده اند.

وي افزود: در چنين شرايطي تقابل ها و تزاحم هاي درهم تنيده شده كوچك به بحران هاي بزرگ تبديل شد.

وي با تاكيد به اينكه بايد خطاهاي صورت گرفته با صداقت به مردم بازگو شود گفت: اگر يك جا با يك عده نويسنده و وبلاگ نويس برخورد خطائي داشته ايم و با آنها آنچنان كه شايسته است رفتار نكرديم، صراحتاً بگوئيم كه خطا كرده ايم.

مشاور وزير كشور با اشاره به اينكه يكي از بزرگترين عوامل ضد مشاركت، منازعه و تزاحمهاي دروني جناحها و گروههاست گفت: افرادي كه تعلقي به اين جناح يا آن جناح ندارند با مشاهدة اين رفتارها دلسرد مي شوند.

وي به تقويت مولفه هاي مشاركت از سوي تمامي دست اندركاران از جمله روابط عمومي ها به عنوان پل ارتباط مردم و مسئولان تاكيد و خاطرنشان كرد: با طرح اقدامات صورت گرفته، روحيه نشاط را در جامعه زنده كنيم.

مشاور وزير كشور با بيان اينكه امروز با وجود كانالهاي متعدد خبري، انحصار خبر از سلطه گران خبر خارج شده است، گفت: در شرايط جديد كه به عصر بي زماني مرسوم است، كوچكترين غفلتي مي تواند ما در انبوه اطلاعات دفن سازد.
وي خاطرنشان كرد: امروز كانالهايي كه قابل كنترل نيستند، به مراتب بيشتر و قويتر از كانالهاي قابل كنترل در دسترس مردم هستند.
وي با بيان اينكه واماندگان از قافلة دانش بشري و بازماندگان جامعه اطلاعاتي، چارة خود را در مسدود كردن مسير اطلاعات مي دانند، گفت: اشتباه بزرگ آنان به زيان افكارعمومي و در درازمدت دامنگير منافع ملي خواهد شد.

وي با تاكيد به اينكه برخي از رسانه هاي اطلاع رساني و ارتباطي در اختيار روابط عمومي ها نيستند گفت: از آنچه كه در اختيار دستگاههاي ارتباط جمعي و روابط عمومي هاست بايد به بهترين نحو بهره برداري شود.

خانجاني اطلاع رساني و اطلاع يابي را از حقوق مردم دانست و افزود: تا مردم از حقوق خود مطلع نشوند، هر لحظه احتمال چالش بين مردم و مسئولين است.

وي با ذكر اينكه انتشار يك نامه مجعول در يك استان موجب تنش و سؤ تفاهم مي شود گفت: ما اگر نتوانيم با تفكر مناسب راههاي نفوذ و چالش برانگيز را شناسائي كنيم، چه بسا مواردي مشابه ديگر كشور را به چالش بكشاند.

وي افزود: اين افتخار براي دولت و حكومت نيست كه با عدم اطلاع رساني بموقع، با كوچكترين كنش و آشوبي دچار بحران شود اگر ما بتوانيم با شناخت عميق از مردم، رفتار خودمان را تنظيم كنيم، آن وقت مي توانيم به مردم بقبولانيم كه حتي اگر افرادي در داخل و خارج مشاركت عمومي و ملي را تهديد كنند مشكلي پيش نخواهد آمد.

وي با تقدير از عملكرد رسانه هاي نوشتاري بخصوص روزنامه ها در انعكاس اقدامات انجام گرفته دولت گفت: در اين سالها كه دولت بعضاً مواجهه با محدوديتهاي اطلاع رساني بوده است اگر روزنامه ها و مطبوعات نبودند، معلوم نبود چه بر سر اطلاع رساني دولت مي آمد.

مشاور وزير كشور، اطلاع رساني مربوط به اقدامات زيربنايي دولت را در سالهاي اخير ناكافي و ناشي از تنگناهاي موجود اطلاع رساني دانست و گفت: وقتي مردم از احداث مترو در 6 شهر بزرگ با برنامه ريزي هاي اين دولت، يا حفر تونل آبهاي سطحي شهر تهران و يا احداث پروژه عظيم خط راه آهن بافق- مشهد و پروژه هاي عظيم ديگر قرار نگيرند طبيعي است كه از برنامه هاي آينده حمايت نكنند و يا در برخي موارد از خود دلسردي نشان دهند.

وي گفت: براي اينكه دولت را زير سؤال ببريم، نبايد كاركردههاي كل نظام را زير سؤال ببريم و براي اينكه وزارت كشور را زير سؤال ببريم، نبايد كل انتخابات را زير سؤال ببريم.

وي با اشاره به مواضع و عملكرد برخي از كانديداهاي احتمالي رياست جمهوري گفت: اگر ما بتوانيم با بيان سياستهاي خودمان مردم را قانع كنيم در آنصورت كار بزرگي صورت داده ايم و گرنه با چنگ انداختن به صورت يكديگر، مشكل را نمي شود حل كرد.