سه فیلم مستند "بهانه‌ای برای باران"، "میراث آلبرتا 2 " و "حاج کاظم" در قالب فیلم‌های خارج از مسابقه در سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر نمایش داده می‌شود.

 به گزارش خبرگزاری مهر، سه فیلم مستند "بهانه‌ای برای باران" به کارگردانی علی پالیزدار و تهیه کنندگی فرامرز پالیزدار، "میراث آلبرتا 2 " به کارگردانی حسین شمقدری و تهیه کنندگی محمد حسن مددی و "حاج کاظم" به تهیه کنندگی و کارگردانی مسعود نجفی در قالب فیلم‌های خارج از مسابقه در سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر نمایش داده می شود.

عظیمی آنونس جشنواره فجر را می‌سازد

بهرام عظیمی کارگردان انیمیشن آنونس سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر را می‌سازد. یزدان عشیری مدیر روابط عمومی سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با اعلام این خبر افزود: با توجه به اهمیت آنونس جشنواره که معرف هویت معنایی و محتوایی و به نوعی شناسنامه جشنواره است، تصمیم گرفته شد ساخت آنونس جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به یکی از کارگردانان انیمیشن برجسته کشور سپرده شود.

وی افزود: با توجه به توانایی‌های آقای بهرام عظیمی که همواره در عرصه انیمیشن خوش درخشیدند و سال گذشته نیز از ایشان انیمیشن جذاب و دیدنی "تهران 1500" را  دیدیم،  ساخت آنونس به این طراح و کارگردان انیمیشن سپرده شد.

عشیری ادامه داد: آنونس سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر طی مراسمی در نشست خبری جشنواره رونمایی می‌شود.

"ماداگاسکار 3" در بخش سینمای سه بعدی فجر

فیلم سینمایی"ماداگاسکار 3" در بخش سینمای سه بعدی سی و یکمین جشنواره بین المللی فجر به نمایش در می آید.

این فیلم سومین قسمت از انیمیشن "ماداگاسکار" است که این‌بار به صورت سه بعدی ساخته شده است. شخصیتهای این انیمیشن در این قسمت تلاش می‌کنند به خانه خود در نیویورک برگردند. "بن استیلر"، "کرس راک"و "ساشا بارون کوهن" از جمله صداپیشگان این فیلم هستند.

"ماداگاسکار3" در سی‌ویکمین جشنواره فیلم فجر این انیمیشن در سینماهای سه بعدی به روی پرده خواهد رفت.