عزیزالله حمیدنژاد نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون درباره مستند "خاطراتی برای تمام فصول" به خبرنگار مهر گفت: مساله مجروحان شیمیایی در این اثر بخشی بود که اگر مصطفی رزاقکریمی در وین حضور نداشت و آن تجربیات شخصی را نگذرانده بود، شاید برای همیشه از دیدهها پنهان میماند اما خوشبختانه حضور او در آن هواپیما و بیمارستانی که مجروحان را در آنجا نگهداری میکردند، باعث شد که همان زمان فیلمهایی گرفته شود. بعد از سالها نیز با تجدید خاطره و رفتن به آن شهر و آدمهایی که حول و حوش آن بیماران کار کرده بودند، بخشی از ناگفتههای دفاع مقدس در قالب این مستند مطرح شد.
وی "خاطراتی برای تمام فصول" را مستندی به خودی خود بسیار تاثیرگذار دانست و یادآور شد: هر انسانی با دیدن چهره و بدنهای آسیبدیده از بمبهای شیمیایی متاثر میشود و این تاثر شاید در اذهان عمومی و مسئولان و مقامات جهانی تاثیر بگذارد و مانع استفاده از سلاحهای شیمیایی علیه مردم و جنگها شود.
حمیدنژاد با بیان اینکه در ساخت فیلم "عروس حلبچه" تجربه حضور در حلبچه را داشته تصریح کرد: این فیلم رزاق کریمی برای من تجدید خاطره تلخی بود که بازتاب آن برای نسل جدید و مردم میتواند موثر باشد و تلخیهای جنگ را گوشزد کند. مضاف بر اینکه در این فیلم مستند پزشکان و مقامات بهداشتی که از مجروحان شیمیایی دیدن کردند بر این نکته که در جنگ ایران و عراق از بمب شیمیایی استفاده شده صحه گذاشتند.
این تهیه کننده درباره ساختار مستند 5 قسمتی "خاطراتی برای تمام فصول" نیز اظهار کرد: فیلم به لحاظ تصویری از یک آرامش خاصی برخوردارست و از زبان شخصیت اصلی خیلی صادقانه نوشته و گفته شده است به همین دلیل به سادگی مخاطب را در بطن ماجراهای ایران و عراق قرار میدهد.
حمید نژاد دستمایه قرار دادن سوژهای چون مجروحان شیمیایی را بسیار نو دانست و گفت: چون در سالهای جنگ برای ضبط و تصویربرداری ابعاد مختلف جنگ، برنامهریزی منظمی نشده بود و عموماً اکیپهایی که کار فیلمسازی میکردند راهی جنوب میشدند و از این طریق کار خبری میکردند بیشتر همین سوژهها مورد توجه قرار گرفته است در حالیکه بعد از جنگ سوژه جانبازان شیمیایی را داشتیم. "خاطراتی برای همه فصول" به خوبی به این مسئله پرداخته است و از این لحاظ سوژه نو و خوبی دارد.