سعید بیابانکی گفت: جشنواره شعر فجر باید نشان و اعتبار خاصی داشته باشد و در ضمن، این نشان طوری باشد که برای شاعر برگزیده، مفید فایده باشد و فرد برگزیده بتواند با استفاده از آن، به لحاظ علمی، جایگاهی خاص بیابد.

 به گزارش خبرگزاری مهر، سعید بیابانکی شاعر و طنزنویس برگزاری جشنواره شعر فجر را یک اقدام مثبت دانست و اظهار کرد: اگر کسانی که واقعاً کتاب‌های شعری تاثیرگذاری دارند، بتوانند در این جشنواره رقابت کنند، این می‌تواند تفاوت عمده جشنواره شعر فجر با دیگر جشنواره‌ها باشد.

سراینده «نه اناری، نه ترنجی» افزود: منظورم این است که می‌توان ساز و کاری را پیش‌بینی کرد که شاعرانی بتوانند در این جشنواره رقابت کنند که پیشتر در جشنواره‌های دیگر حوزه شعر صاحب عنوان و مقامی شده باشند.

این شاعر تاکید کرد: از طرف دیگر جشنواره شعر فجر باید نشان و اعتبار خاصی داشته باشد و در ضمن، این نشان طوری باشد که برای شاعر برگزیده، مفید فایده باشد. منظورم بخش مالی جایزه نیست بلکه عنوانی باشد که فرد برگزیده بتواند با استفاده از آن، به لحاظ علمی، جایگاهی خاص بیابد.

سراینده «نیمی از خورشید» برای روشن شدن مقصود خود گفت: جایزه‌ای که به برگزیده جشنواره شعر فجر داده خواهد شد، می‌تواند چیزی شبیه جوایز برگزیدگان جشنواره سراسری مطبوعات باشد؛ یعنی امکان بورس تحصیلی و یا حداقل می‌تواند اینگونه باشد که اگر آن فرد در یک مقطعی تحصیل می‌کند، بدون آزمون به مقطع تحصیلی بالاتر ارتقا پیدا کند.

به اعتقاد سعید بیابانکی، نشان برگزیدگان جشنواره بین‌المللی شعر فجر می‌تواند دربرگیرنده برخی امتیازات و اعتبارات فرهنگی و ادبی برای آنها باشد و خوب است دست‌اندرکاران این جشنواره مواردی مانند ساخت یک فیلم مستند درباره شاعر برگزیده و یا چاپ کتابی درباره او و آثارش را هم مد نظر داشته باشند.