به گزارش خبرنگار مهر، پرویزطاهری ظهر چهارشنبه در نخستین نشست کمیته تعیین شاخصهای تشویق قرآن آموزان دانش آموزی و فرهنگی استان افزود: این شاخصها براساس نظرات روحانیون، صاحب نظران فعالیتهای پرورشی و قرآنی، روانشناسان و نمایندگان موسسات قرآنی تهیه و تدوین می شود.
وی با بیان اینکه دانش آموزان و فرهنگیان قرآنی از امتیازات ویژه ای برخوردارند، اظهار داشت: استفاده از نظر متخصصان قرآن، استفاده از مربیان تخصصی درحفظ قرآن کریم و آموزش حفظ قرآن وارتباطات مؤسسات قرآنی از مهمترین فعالیتهایی است که دربحث قرآن آموزی دراولویت است.
20 موسسه قرآنی در استان فعال هستند
طاهری یادآور شد: هم اکنون 20مؤسسه قرآنی با محوریت کیفی بخشی فعالیتها دراستان فعال هستند.
وی افزود: مرکز تخصصی بازآموزی مربیان قرآن در دارالقرآن الکریم راه اندازی شده ومربیان قران مدارس می توانند به صورت رایگان از این آموزشها استفاده کنند.
یک روانشناس و استاد دانشگاه نیز در این نشست گفت: استفاده از روشهای علمی برای آموزش قرآن، اجرای همزمان قرآن آموزی و قرآن خوانی برای دانش آموزان، تشکیل ستاد تخصصی ساماندهی حفظ قران، فعالیتهای تحقیقی درخصوص قرآن کریم و تهیه کتابچه قرآنی متناسب با سن دانش آموزان از اولویتهای ترویج فرهنگ قرآنی بین دانش آموزان وفرهنگیان است.
علی خرامین افزود: تشکیل هیئتهای قرآنی درمدارس، خود باوری را در دانش آموزان تقویت می کند.
وی با بیان اینکه تشویقهای معنوی ومادی در پیشرفت و تعالی دانش آموزان نقش مهمی دارد، اظهار داشت: ارائه امتیاز ویژه به قاریان و حافظان قرآن، شناسایی و جذب علاقمندان قرآنی وارائه تجهیزات به ویژه نرم افزارهای قرآنی به آنان، ترویج خانه های قرآنی، استفاده از حضور روحانیون درمدارس، برگزاری همایشهای قرآنی و معرفی شخصیتهای قرآنی از اولویتهای تشویق قرآن آموزان است.