عسلویه- خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران بر ضرورت تسریع در اجرای بخش دریایی فازهای پارس جنوبی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد قلعه بانی ظهر چهارشنبه در نشست کمیته کاری مشترک کارفرما و پیمانکاران و سازندگان سه طرح فازهای 12، 15 و 16 و 17 و 18 پارس جنوبی اظهار داشت: بخش دریایی این فازها باید با سرعت اجرای شوند و اجرای بخش دریایی از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی با تاکید بر لزوم تسریع در اجرای بخش‌های دریایی، تصریح کرد: اعضای کنسرسیوم‌ها لازم است مطابق چارچوب‌های فنی تعیین شده در حوزه کارفرمایی و جدول زمانی اجرا، روندهای کاری را مطابق با پیشرفت مورد انتظار هفتگی در دستور کار ویژه قرار دهند.

مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران از تمرین کار گروهی در پارس جنوبی و تقویت تدریجی مدل‌های حرکتی در سال‌های اخیر خبر داد و اضافه کرد: شاهد یکپارچگی نسبتا مطلوبی در روند توسعه طرح‌ها و پیگیری اهداف اسناد بالادستی صنعت نفت در طرح‌ها بوده‌ایم.

لزوم تقویت نقاط قوت و رفع اشکالات نسبی موجود

وی  با تاکید بر لزوم تقویت نقاط قوت، رفع اشکالات نسبی موجود و توسعه ظرفیت‌های شرکت‌های ایرانی، خاطرنشان ساخت: امیدواریم با اجرای این موارد شاهد ثبت رکوردها و حرکت‌های جدیدی را در اجرای این دست از مگاپروژه‌ها شاهد باشیم.

قلعه‌بانی اضافه کرد: سه طرح مهر ماندگار گازی پارس جنوبی در زمره طرحهای ویژه مورد نظر دولت قرار دارند که لازم است برای تسریع در راه اندازی آنها تلاش بیشتری صورت بگیرد.

وی ادامه داد: اعضای کنسرسیوم‌ها لازم است مطابق انتظارات دولت، بهره‌برداری از طرح‌های مورد نظر را در چارچوب شاخص‌های استاندارد تعیین شده و براساس جدول زمانی، مورد تاکید و تمرکز قرار دهند.

مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران افزود: شرکت ملی نفت ایران مطابق گذشته حمایت‌ها و پشتیبانی لازم خود را از این جبهه کاری در حوزه‌هایی چون تامین مالی و نیز تسهیل در فرآیند اجرا به عمل خواهد آورد.

لازم به ذکر است قلعه بانی معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در بازدید یک روزه خود از پرو‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ژه های پارس جنوبی با حضور در عسلویه از سه طرح گازی مهر ماندگار دولت در این میدان مشترک با کشور قطر بازدید کرد.

وی ابتدا از فازهای 15 و 16 پارس جنوبیبازدید کرد و سپس با حضور در طرح توسعه فازهای 17 و 18 و نیز 12 این میدان مشترک، جزییات اجرایی این دو پروژه را نیز در بخش‌های خشکی و دریا مورد ارزیابی قرار داد.