به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه قربان در آیین گشایش اولین کلاس سیار "کار و فناوری" در مدرسه شهید چرخچی کاشان افزود: محتوای مکتوب همیشه و حتی در مناطق دور دست نیز قابل دسترسی است.
به گفته وی، با توجه به درس "کار و فناوری" در پایه ششم ابتداییٰ، دسترسی به فناوری های مدرن به عنوان یک ضرورت است.
وی اظهار داشت:60 هزار کلاس ششم ابتدایی در مدارس ایران است، که با ایجاد مدارس سیار، امکان آشنایی دانش آموزان مناطق محروم و دور دست با فناوری های مدرن فراهم می شود.
وی تصریح کرد: در اجرای طرحها، چالشها و نقاط ضعفی وجود دارد که سفر مدیران آموزش و پرورش به مناطق مختلف کشور، به منظور استفاده از نظر کارشناسان وفرهنگیان است.
به گفته وی، دانش آموزان ایرانی، در سطح بالایی از سواد علمی قرار دارند و در آزمون های تعیین سطح در کشور های اروپایی، در رده بالا قرار می گیرند.
به گفته وی، تعالیم آسمانی ما، درس انسان سازی است و در تولید محتوای درسی، تقویت تربیت اسلامی باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی با اشاره به کاربردی شدن محتوای کتابهای درسی گفت: زمانی آموزش مفید و اثربخش است که کاربردی شود ودر غیر این صورت، آموخته های فراگیران به فراموشی سپرده می شود.
سند تحول بنیادین معیشت فرهنگیان را دنبال میکند
وی افزود: در سند تحول بنیادین آموزش و پروش ، معیشت فرهنگیان مورد تاکید قرار گرفته است و در همین راستا، نظام نامه رتبه بندی معلمان در حال تدوین است.
قربان تصریح کرد: باید بند بند سند تحول نظام اموزشی، اجرایی شود و نظام نامه معلمان بعد از تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی، قابل اجرا است.
معاون آموزش ابتدایی مدیریت اموزش و پرورش کاشان گفت: امیدواریم با راه اندازی مدرسه سیار کار و فناوری، امکان دسترسی 60 کلاس درس مناطق روستایی این شهرستان فراهم شود.
عفت پدرام فر افزود: چهار و 500 نفر از دانش آموزان کاشانی در پایه ششم ابتدایی به تحصیل اشتغال دارند.
به گفته وی، با برنامه ریزی های انجام شده، انتظار می رود تا با اجرای پایه ششم، موفق به تجهیز تمام مدارس کاشان به فناوری های مدرن شویم.