بازیکن تیم فوتبال استقلال هدف این تیم در دیدار برابر پرسپولیس را رسیدن به سه امتیاز عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس محمدرضایی پس از تساوی مقابل پرسپولیس تهران در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: ما به دنبال تساوی در این دیدار نبودیم. هدف ما کسب سه امتیاز بود که متاسفانه نتوانستیم آن را به دست بیاوریم.

وی خاطرنشان کرد: به اعتقاد من در نیمه اول بسیار خوب بودیم و در نیمه دوم هم تنها پرسپولیس 15 دقیقه به تیم ما فشار آورد. در مجموع هیچ کدام از دو تیم از تساوی خوشحال نیستند و هر دو به دنبال سه امتیاز این دیدار بودند. به نظر من محسن قهرمانی قضاوت عادلانه ای داشت.

هفتاد و ششمین دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و سوم دوازدهمین دوره رقابت های لیگ برتر در شرایطی عصر جمعه با تساوی به پایان رسید که بازیکنان میلیاردی دو تیم نتوانستند یکصد هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه و میلیون‌ها بیننده را راضی کنند.