به گزارش خبرنگار مهر، حاتم نارویی ظهر یکشنبه در دیدار با رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی کشور اظهار داشت: مدیران، پرسنل و کارکنان سازمان ها و دستگاه های اجرایی در طی دوران ماموریت باید برنامه های آموزشی منظم (برطبق طرح مشخص) داشته باشند و آموزش و یادگیری باید در زندگی افراد رسوخ کرده و همیشه و در همه جا صورت پذیرد.
وی گفت: آموزش مدیران و کارکنان باید به طور مستمر و همگام با تحولات سازمان و محیط بیرونی برای ارتقای کیفیت فعالیت ها صورت گیرد.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اجرای دوره های آموزشی برای مدیران و کارکنان در زمینه های مدیریت و فنون اداری یکی از وظایف دفتر آموزش و پژوهش است، افزود: مدیریت و برنامه ریزی نیروی انسانی نقش اساسی در هدایت و افزایش بهره وری، توانایی و ظرفیت های نیروی انسانی دارد.
وی بیان داشت: آموزش و پژوهش به عنوان زیر ساخت توسعه و برنامه ریزی باید به طور ویژه مورد توجه مسئولان و مدیران قرار گیرد.
نارویی با تاکید بر اینکه باید به مقوله پژوهش بیش از پیش اهمیت داده شود، گفت: باید به تولید علم توجه شود زیرا مقدمه تولید علم موثر و پایه و اساس آن تحقیق و پژوهش است.
رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی کشور نیز در این دیدار به نقش آموزش و اهمیت آن در توانمندسازی و ارتقای بینش و مهارت های نیروی انسانی و کارآمدی سازمان ها تاکید نموده و جایگاه دفتر آموزش و پژوهش را در این خصوص مهم دانست.
موسی مهدوی با اشاره به سه ویژگی سازمان های پیشرو در زمینه های رشد اقتصادی و صنعتی اظهار داشت: ماموریت دقیق، ساختار مناسب و سرمایه انسانی ماهر از جمله ویژگی های اثرگذار در مدیریت این کشورها است.
وی با تاکید بر افتتاح بانک اطلاعاتی مدیران کشور و ثبت نام مدیران استانی در آن، گفت: با افتتاح بانک اطلاعات مدیران، امکان دسترسی و بهره برداری از بانک در اختیار مدیران ارشد استانی و ملی قرار می گیرد و آنان می توانند اطلاعات مدیران را مورد استفاده قرار دهند.
وی از ثبت نام 65 هزار مدیر در بانک اطلاعات مدیران کشور خبر داد و افزود: در سیستان و بلوچستان 300 نفر از مدیران ادارات، آموزش های ارتقا مدیریت را در سالجاری می گذرانند.