شهریار - خبرگزاری مهر: امام جمعه شهرستان شهریار گفت: در حال حاضر هیچ حرکت و جنبشی توان برابری با انقلاب اسلامی ایران را ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام موسی سالمی در خطبه های نمازجمعه این هفته شهرستان شهریار با تاکید بررعایت تقوای الهی از سوی مردم و مسئولان اظهار داشت: انقلابی که به برکت رهبری امام راحل(ره)، خون شهدای گرانقدر و اراده راسخ ملت به پیروزی رسید و چنان برجسته و یگانه شد که هیچ حرکت و جنبش انقلابی دیگری توان برابری با آن را نخواهد داشت.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران انگیزه ها و اهداف بسیار متفاوتی داشت، انقلاب اسلامی ایران، انقلابی برای خدا و معنویت و انقلاب ارزشها بود.

تحریمهای دشمنان موجب خودکفایی ایران اسلامی می شود

این مسئول عنوان کرد: انقلاب اسلامی ایران مرهون خدمات و تلاشهای چندین ساله بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) بود که با سیاست و درایت، مردم ایران را کرد نمود و نظام سلطه شاهنشاهی را از پای در آورد.

سالمی ادامه داد: در حال حاضر هرجه دشمنان تحریمهای اقتصادی خود را بر ملت ایران افزایش می دهند، این کشور روز به روز خودکفاتر و مقتدر تر می شود.

پیشرفت روز به روز دانشمندان جوان کشور تیری بر چشم دشمنان است

امام جمعه شهرستان شهریار گفت: هم اکنون شاهد هستیم که روز به روز دانشمندان جوان کشورمان به خصوص در حوزه هسته ای به دستاورد جدیدی دست می یابند که این باعث افتخار کشور و ملت است.

وی یادآور شد: هم اکنون اقتصاد کشور با توجه به تحریمهایی که غرب علیه ایران وضع کرده در شرایطی قرار گرفته که نیازمند توجه بیشتری است.

وحدت و همدلی مردم موجب خنثی شدن تمام توطئه های دشمنان شد

این مسول اضافه کرد: ملت همیشه در صحنه ایران ما با اتکا به ولایت و توکل به خدا همیشه در مقابل این تهدیدان و تحریمهای غرب ایستاده و خواهند ایستاد.

سالمی در ادامه با اشاره به توطئه های  دشمن از اوایل انقلاب تاکنون اظهار داشت: تمام این توطئه ها با عنایت و فضل الهی و وحدت مردم ایران دفع شده است و این انقلاب با عنایات ولی عصر (عج) و رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری تا ظهور دولت کریمه عدالت گستر هستی بخش ادامه خواهد داشت.