اسد شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر،اظهار داشت: برداشت گل نرگس از 137 هکتار از مزارع و عرصه های طبیعی استان آغاز شده که از این میزان 200 هکتار به صورت دیم و نرگسزارهای ملی و طبیعی و مابقی جزو مزارع آبی است.
وی با تاکید بر اینکه فارس مقام نخست تولید گل نرگس را در کشوردارد، افزود: شهرستان کازرون، رستم، ممسنی، جهرم، شیراز و اقلید از مناطق عمده تولید گل نرگس در فارس هستند .
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی فارس عنوان کرد: از میان گل های شاخه بریده ،گل نرگس بومی ایران، بیشترین سطح زیر کشت و تولید را در استان فارس دارد.
شریفی ادامه داد: هم اکنون در فارس بیش از یک میلیون متر مربع گل نرگس به صورت آبی وجود دارد ومیزان عملکرد تولید شاخه ای به ازای هر متر مربع 100 متر شاخه است.
وی ابراز داشت: استان در حدود 200 هکتار گل نرگس دیم و طبیعی در دشت ها دارد که میزان تولید آنها هشت میلیون شاخه در سال است که در کل تولید گل به بیش از 125 میلیون شاخه در سطح سه میلیون و 173 هزار و 600 متر مربع می رسد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی فارس تصریح کرد: گل نرگس فارس به لحاظ داشتن مرغوبیت بالا، زیبایی و بوی مطبوع و ماندگاری آن بعد از برداشت، به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.
شریفی یادآور شد: نرگس شیپوری، بوقی، پُرپر،هزار پَر، شهلا از انواع گل نرگس است که دارای یک سری خواص دارویی بوده که به دلیل تبلیغ ناکافی و اطلاعات کم هنوز شناخته نشده است .
وی با اشاره به صادرات نرگس فارس به دیگر استانها گفت: با توجه به اقتصادی بودن کشت نرگس در فضای آزاد، سطح کشت هرساله افزایش می یابد و سازمان جهاد آمادگی همکاری با یرمایه گذاران برای تولید این گل را دارد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی فارس تصریح کرد: برداشت نرگس تا پایان بهمن ماه ادامه دارد که این موضوع کمک به جذب گردشگر خارجی و داخلی به استان فارس می کند.