وزیر ارشاد گفت: دیگر آن ایام که نگاه مردم به شخصیت‌هایی چون چه‌گوارا به عنوان انقلابی‌های بزرگ بود، به پایان رسیده است. امروز دیگر چهره‌هایی چون عماد مغنیه هستند که توجه مردم ایران را جلب کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم جشن آغاز انتشار 8+3 عنوان کتاب ادبیات داستانی مقاومت اسلامی لبنان، پیش از ظهر امروز دوشنبه 16 بهمن با حضور سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شیخ علی ظاهر رئیس موسسه رسالات لبنان، محمد اللهیاری رئیس اداره کتاب وزارت ارشاد، محمدرضا سرشار ناظر ادبی موسسه ادبی رسا و مجتبی رحماندوست، نماینده مجلس شورای اسلامی و مشاور رئیس حوزه هنری در سالن سینمایی وزارت ارشاد برگزار شد.

وزیر ارشاد در پایان این مراسم گفت: این طرح همان‌طور که آثار داستانی فارسی، به عربی ترجمه شدند و در اختیار مردم نجیب لبنان قرار گرفتند، انجام می‌شود و به این ترتیب تعدادی از آثار مکتوب مربوط به مقاومت لبنان از عربی به فارسی ترجمه شدند که یادداشت‌ها و داستان‌های مختلف را شامل می‌شدند.

وی گفت: آقای سرشار به گرفتاری و کمبود وقت وزارت ارشاد اشاره کردند. می‌خواهم بگویم که اتفاقا این‌ روزها زمان مناسبی برای برپایی این جشن است چون پیوند بین انقلاب ایران و حزب‌الله لبنان ناگسستنی است و به تعبیر سیدحسن نصرالله، حرکت مقاومتی حزب‌الله لبنان ملهم و متاثر از انقلاب اسلامی ایران و نفس امام خمینی (ره) بوده است. این پیوند هنوز هم وجود دارد و حزب‌الله لبنان برای رهبر انقلاب احترام قائل هستند.

حسینی ادامه داد: براساس مشترکات فرهنگی موجود، اعزام گرو‌ه‌های هنری، برپایی نمایشگاه‌های کتاب، اکران فیلم‌های سینمایی و کوتاه، ساخت فیلم مشترک و دیگر فعالیت‌هایی که انجام شد، حرکت‌های بسیار مبارکی بودند. در هفته فرهنگی که دیداری با سید حسن نصرالله داشتیم، ایشان هم بر حرکت‌های فرهنگی تاکید زیادی داشت. به هر حال این راهی است که از مکتب اهل بیت فرا گرفته‌ایم. امروز وظیفه ماست که همان‌طور که درباره پیشکسوتان انقلاب و مقاومت اسلامی کار می‌شود، درباره افتخارات امروزی هم کار کنیم.

وزیر ارشاد در ادامه گفت: سال پیش هم در سفری که به افغانستان رفته بودیم، به ژنرال فهیم که از پیشتازان مبارزه با متجاوزان شوروی به افغانستان بود، گفتم خوب است شما هم مجموعه‌هایی چاپ کنید تا واقعیت‌های مقاومت‌تان ثبت و ضبط شود. ان‌شاالله پرچمی که برافراشته شده و مایه سربلندی مکتب اهل‌بیت شده، همیشه برافراشته بماند. بالاخره حزب‌الله کاری کرد که کسی باور نمی‌کرد چون ارتش اسرائیل اسطوره شکست‌ناپذیری بود و خیلی‌ها بودند که معتقد بودند کار حزب‌الله به جایی نمی‌رسد. در انقلاب خودمان هم عده‌ای بودند که آیه یاس می‌خواندند و می‌گفتند کار این انقلاب مشت بر سندان کوبیدن است. چه بسا دوستان حزب‌الله در ابتدای کار دچار تردیدهایی هم شدند، ولی با رهنمودهای امام خمینی(ع) عقیده و اراده‌شان محکم و استوار شد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در میان مردم ایران و لبنان علاوه بر شخصیت‌های تاریخی، شخصیت‌های معاصر مشترکی چون شهید چمران هم وجود دارند که محبوب دو ملت هستند. این که داستان‌های مقاومت لبنان در ایران چاپ می‌شود،‌ به دلیل جذابیتی است که این موضوع برای ایرانی‌ها دارد. دیگر آن ایام که نگاه مردم به شخصیت‌هایی چون چه‌گوارا به عنوان انقلابی‌های بزرگ بود، به پایان رسیده است. امروز دیگر چهره‌هایی چون عماد مغنیه هستند که توجه مردم ایران را جلب کرده‌اند و افتخار مردم ملت‌های مختلف با مذهب و نحله‌های مختلف هستند.

حسینی در پایان گفت: به هر حال ما در یک جنگ رسانه‌ای به سر می‌بریم و دیدیم که دشمن هنگام جنگ 33 روزه، ابتدا ساختمان شبکه المنار حزب‌الله را هدف قرار دادند. در زمینه قطع پخش شبکه‌های ماهواره‌ای هم اول شبکه المنار را قطع کردند و بعد شبکه‌های تلویزیونی جمهوری اسلامی ایران را.