مدیر موزه هنرهای دینی امام علی (ع) میزبانی جشنواره تجسمی فجر را نوعی وظیفه فرهنگی برای مراکزی چون این موزه دانست.

امیر عبدالحسینی‌ مدیر موزه هنرهای دینی امام علی (ع) و مدیر امور تجسمی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: فضاهای نمایشگاهی تجسمی برای میزبانی رویدادهایی مثل فجر و یا دوسالانه ها محدود است.
 
وی درباره انصراف موسسه صبا از میزبانی پنجمین جشنواره تجسمی فجر افزود: این بحث همیشه مطرح بوده که آیا مثلا موزه هنرهای معاصر تهران به دوسالانه ها اختصاص یابد و یا به امور موزه ای بپردازد. موزه هنرهای دینی امام علی (ع) و یا موسسه صبا هم همینطور هستند و درگیر این موضوعند. البته موسسه صبا یک موسسه است نه موزه و در این چند ساله نیز بیشتر دوسالانه‌ها به سمت این مجموعه سوق داده شده‌اند.
 
وی که موزه تحت مدیریتش بعد از انصارف موسسه صبا میزبان جشنواره شده است، میزبانی جشنواره فجر را نوعی وظیفه فرهنگی دانست.
 
 
عبدالحسینی‌ در پاسخ به این سوال که آیا فضای نمایشگاهی موزه هنرهای دینی امام علی (ع) برای این جشنواره مناسب بود؟  بیان کرد: برگزارکنندگان تصمیم می‌گیرند.
 
وی ادامه داد: واقعیت این است که ما در عرصه تجسمی فضای نمایشگاهی محدودی داریم بنابراین باید با این فضای محدودی که داریم بسازیم و همین فضاها محلی برای نمایش آثار تجسمی باشد.
 
مدیر موزه هنرهای دینی امام علی (ع) بیان کرد: جشنواره تجسمی فجر در دوره های گذشته اش نیز از فضاهای موزه امام علی استفاده کرده بود و عجیب نبود که جشنواره به موزه امام علی بیاید. در دوره های مختلف نیز فضاهای نمایشگاهی موزه هنرهای دینی امام علی (ع) در اختیار جشنواره تجسمی فجر قرار داشته است.
 
وی ادامه داد: چه بپذیریم و چه نپذیریم و فارغ از تمام مسایل و حواشی، جشنواره تجسمی فجر یکی از رویدادهای جدی در عرصه هنرهای تجسمی است زیرا تنوع رشته‌ها و تعدد گرایش های زیادی دارد. بنابراین وقتی مدیران این جشنواره از ما خواستند که فضای نمایشگاهی خود را در اختیار آنها بگذاریم ما بدون کم و کاستی و برحسب وظیفه فرهنگی خودمان به استقبال آنها رفتیم.