دامغان-خبرگزاری مهر: نخستین جشنواره ملی دو روزه قصه گویی و قصه خوانی قرآنی آیات با انتخاب آثار برتر و تجلیل از برگزیدگان در دامغان به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه سه شنبه در اختتامیه جشنواره ملی دو روزه قصه گویی و قصه خوانی قرآنی آیات در دامغان اظهار داشت: تمام سوره ها و آیات قرآنی لبریز از قصه است.

حجت الاسلام حمید محمدی ضمن تصریح بر اینکه قرآن انسان را می سازد و در تربیت انسان نقش مهم و اساسی دارد، خاطرنشان کرد: قرآن انسان را به راه درست هدایت کرده و از جریان های منفی دور نگه می دارد.

وی افزود: اگر بخواهیم یک فرهنگ خوب و با ارزش در جامعه داشته باشیم باید از قرآن کمک و مدد بگیریم.

بخش عظیمی از قرآن را قصه تشکیل می دهد

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به بحث قصه گویی و قصه خوانی قرآنی پرداخت و اظهار داشت: این امر نمونه ای از تربیت انسان در بحث مسائل قرآنی بوده که بخش عظیمی از قرآن را قصه تشکیل می دهد.

محمدی با بیان اینکه فرهنگ قرآنی باید در فرهنگ عمومی کشور نفوذ پیدا کند اضافه کرد: قرآن کریم دارای اعجاز فراوانی است و از این جهت در بین ما مسلمانان از جایگاه و ارزش والایی برخوردار است.

 وی گفت: تمام سوره ها و آیات قرآنی از نکات خوبی به وجود آمده و درس های فراوانی در آنها نهفته است.

قران دارای قصه های حکمت آمیز و نورانی است

امام جمعه دامغان نیز در این مراسم با بیان اینکه قرآن دارای قصه های حکمت آمیز و نورانی بوده و ما انسان ها باید از آیات قرانی درس و عبرت بگیریم، افزود: قصه خوانی قرآنی یکی از راه های تربیتی ما انسانها است که باید به آن توجه جدی شود.

حجت الاسلام سید محمود ترابی تصریح کرد: بر اساس بررسی های صورت گرفته 35  قصه پیرامون زندگی پیامبر الهی در قرآن بیان شده است که داستان حضرت نوح (ع) یکی از این سوره ها است.

قرآن مجید یکى از اهداف خود را نجات انسان از غفلت معرفى مى کند

وی با اشاره آثار و برکات قران در زندگی اجتماعی بشر، گفت: قرآن مجید یکى از اهداف خود را نجات انسان از غفلت معرفى مى کند.

امام جمعه دامغان گفت: ترویج و گسترش فرهنگ قرآنی باید در جای جای زندگی ما خصوصا در خانواده ها نمود پیدا کند و همه نسل ها قرآن را سرلوحه کارهای خود قرار دهند.

فعالیت 54 مؤسسه قرآنی در استان سمنان

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان نیز در این مراسم با بیان اینکه 54 مؤسسه فرهنگی  قرآن و عترت و مراکز جامعه القران در استان سمنان فعالیت دارند، اضافه کرد: این تعداد مؤسسه در زمینه های آموزشی، پژوهشی، نشر مکتوب، نشر الکترونیک، امور فرهنگی و مشاوره قرآنی فعالیت می کنند.

محمدرضا سوقندی با بیان اینکه سالانه چهار هزار نفر در مؤسسات قرآن و عترت و مراکز جامعه القرآن سطح استان سمنان آموزش های لازم را فرا می گیرند، تصریح کرد: 230 نفر از فعالان قرآنی نیز بیمه هستند.

فرهنگ انقلاب ما برگرفته از قرآنی است

وی ضمن تاکید بر اینکه فرهنگ انقلاب ما برگرفته از قرآنی است، اضافه کرد: قصه خوانی و قصه گویی قرآنی برای خواب کردن نیست بلکه برای بیدار شدن ما انسانها از خواب غفلت است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان خاطرنشان کرد: باید بکوشیم با برپایی این گونه جشنواره ها، قرآن را زنده و احیا کنیم.

وی در خاتمه گفت: امیدواریم در آینده در هر خانواده استان سمنان یک قصه گوی قرآنی داشته باشیم.

بنا بر این گزارش، در پایان از 35  نفر برگزیده این جشنواره که با رأی هیئت داوران انتخاب شده بودند تجلیل و مورد تقدیر قرار گرفتند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار سمنان، مدیر کل سیاسی و سرپرست دفتر امور اجتماعی استانداری، جمعی از مسئولان استان و شهرستان دامغان، روحانیت و علاقمندان به علوم قرآنی حضور داشتند.