به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره بهزیستی شهرستان گناوه عصر شنبه در این نشست ضمن خوشامد گویی به گروه های همیار اظهار داشت: گروه های همیار بهداشت روان می توانند نقش کلیدی را در ارتباط با اهداف ادراه بهزیستی در حوزه بهداشت روان ایفا کنند.
سید محمد حسین ساتری ادامه داد: امروز بعضی انسانها در زندگی به شدت وابسته به تکنولوژی خود، ممکن است دچار پیامدهای روحی و روانی ناشی از این امر شوند.
وی افزود: در نتیجه این پیامدها، ممکن است که آنها به انسان های منزوی، اجتماع گریز، پرخاشگر و ...تبدیل شوند که برای پیشگیری از این آثار تکنولوژیک و پیچیده، داشتن مهارت های رفتاری در زندگی امروز ضرورت پیدا می کند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان گناوه در پایان گفت: زندگی در دنیای امروز نیازمند مهارت های خاص رفتاری و اجتماعی است و گروه های همیار با فراگیری این مهارت ها و انتقال آنها به افراد جامعه نقش به سزایی در زمینه پیشگیری از ناهنجاری های اجتماعی دارند.
کارشناس پیشگیری و امور فرهنگی اداره بهزیستی شهرستان گناوه هم در این نشست اظهار داشت: گروه های همیار بهداشت روان اداره بهزیستی شهرستان گناوه تاکنون فعالیتهای بسیار خوبی را در سطح شهرستان در راستای حوزه بهداشت روان داشته و دارند.
خیری شهابی در پایان گفت: آنان با انتقال مهارتهای زندگی آموزش دیده شده خود به افراد جامعه، آنها را در زمینه پیشگیری از ناهنجاریهای رفتاری و روانی واکسینه می کنند.
دراین نشست همچنین به گروه های همیار آموزش هایی در خصوص فعالیتهای گروهی، تسهیل گری و پویایی گروه ارائه شد و کلیپی از فعالیت موسسه همیار آوای مهرگان پخش شد.
گروه همیار آوای مهرگان، ندای سلامت بندر و اندیشه برتر گروههای همیار بخش مرکزی و گروه همیار بندر ریگ از بخش ریگ چهار گروه فعال همیار بهداشت رواناند که زیر نظر اداره بهزیستی شهرستان گناوه مشغول فعالیت در حوزه بهداشت روان هستند.
در پایان این نشست نیز از 46 تن از همیاران فعال گروههای همیار بهداشت و روان با اهدای جوایز نفیسی تقدیر به عمل آمد.