به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی کشکولی با اشاره به ضرورت سوخترسانی پایدار و مطمئن به تمامی مشترکان و مردم، گفت: در تمامی مناطق و نواحی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی باید با مانیتور و برنامهریزی شبانه روزی حتی یک لحظه عملیات سوخت رسانی متوقف نشود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به تامین مطمئن و پایدار سوخت زمستانی نیروگاهها به ویژه در دی ماه سال جاری، تصریح کرد: در شرایط فعلی باید تمامی برنامهریزیها برای تامین و توزیع سوخت نوروزی مشترکان در دستور کار قرار بگیرد.
وی با اعلام اینکه باید به منظور تامین بنزین و گازوئیل مورد نیاز جایگاههای پرتردد و محوری در تمامی استانهای کشور برنامه ریزی شود، بیان کرد: همزمان با برنامهریزی برای ذخیرهسازی، توزیع و عرضه بنزین نوروزی، باید تمامی جایگاههای CNG با پیشرفت اجرایی بیش از 90 درصد تا پیش از نوروز امسال در مدار بهرهبرداری قرار بگیرد.
کشکولی با بیان اینکه با حمایت وزارت نفت منابع مالی مورد نیاز برای راهاندازی 80 جایگاه جدید سوخت تا پیش از ایام نوروز تامین شده است، اظهار داشت: بر این اساس با راه اندازی و تکمیل به موقع این جایگاهها باید ظرفیت سوخت رسانی به مردم به ویژه در مسیرهای پرتردد و رفت و آمد افزایش یابد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی همچنین خواستار استفاده حداکثری از ظرفیت ناوگان نفتکشهای جاده پیما برای توزیع و انتقال سراسری فرآوردههای مختلف نفتی برای روزهای پایانی اسفند ماه و ایام نوروزی شد و افزود: به منظور تسریع در سوخت رسانی نوروزی باید هماهنگیهای لازم بین انبارهای نفت و ناوگان نفتکشهای جاده پیما انجام شود.
راهاندازی تیمهای شبانه مقابله با قاچاق سوخت
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه همزمان با برنامهریزی به منظور توزیع و انتقال سوخت باید در بحث نظارت و بازرسی شبانهروزی از مجاری عرضه، ناوگان نفتکشها و انبارهای نفت هم در دستور کار قرار بگیرد، تبیین کرد: در شرایط فعلی در کنار عرضه و توزیع سوخت نوروزی، مقابله با پدیده قاچاق سوخت هم از برنامههای اولویتدار است.
کشکولی با اشاره به آغاز به کار کارگروه مقابله با قاچاق سوخت در شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، یادآور شد: ریشه قاچاق قیمت است اما در کنار مباحث قیمتی، باید در خصوص نفتکشهای ترانزیتی خارجی که از خاک کشور عبور میکنند هم نظارت و بازرسی کامل انجام شود.
وی خواستار آغاز به کار مجدد و تقویت تیمها و یگانهای نظارت و بازرسی به منظور مقابله با قاچاق سوخت در سطح مناطق عملیاتی و نواحی کل کشور شد و تاکید کرد: از این رو از تمامی ظرفیتهای نیروی انسانی در سطح شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی برای مقابله با قاچاق سوخت استفاده کرد.
این مقام مسئول با بیان اینکه باید بازرسیهای نامحسوس، سرزده و حتی شبانه از وضعیت عرضه، ذخیره سازی و توزیع سوخت بهصورت جدی در دستور کار قرار بگیرد، گفت: علاوه بر این ممیزی مصرف سوخت مایع در تمامی واحدهای صنعتی، نیروگاهی، کشاورزی، سهمیه سوخت مایع این واحدها مورد پایش و بررسی مجدد قرار بگیرد.