مدیر فنی تیم های ملی جودو گفت: رقابتهای گرجستان و اردوی پس از آن تاثیرات خوبی به لحاظ فنی برای تیم ملی داشت که در آینده مشخص می شود.

آرش میراسماعیلی  ضمن بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر افزود: رقابتهای تفلیس از قدیمی ترین تورنمنت های جهان است که در این دوره نیز سطح کمی و کیفی قابل قبولی داشت و بعد از چندماه دوری از تورنمنت های جهانی محک خوبی برای ملی پوشان بود.

وی افزود: اعضای تیم اعزامی به دلیل تمرینات پرفشار و حضور در رقابتهای لیگ آمادگی بالایی نداشتند، با این وجود اگر جدول شرایط خوبی داشت می توانستیم نتایج بهتری کسب کنیم. البته آرمان ها و  ارزشهای ترسیم شده در ایران اسلامی از هر مدال و موفقیتی ارزشمندتر است.

وی در خصوص نتایج ملی پوشان گفت: بعد از رقابتهای قهرمانی آسیا اولین تورنمنتی بود که حضور پیدا کردیم و با توجه به اجرای قوانین جدید و شرایط آمادگی نفرات اعزامی از کار ملی پوشان راضی هستم که در این بین مهجوب و قاسمی نژاد عالی بودند و  علی اکبری و جمالی هم امیدوارکننده ظاهر شدند.

نایب رئیس فدراسیون جودو به مذاکره با مسئولان فدراسیون جودو گرجستان اشاره کرد و افزود: رئیس فدراسیون این کشور از دوستان بنده است که در چند نوبت مذاکرات خوبی با هم داشتیم که در خصوص ارتباط بیشتر و تبادل فنی بین جودو دو کشور بود که در نهایت به زودی تفاهم نامه همکاری در بخش های مختلف امضاء خواهد شد.

میراسماعلی در خصوص احتمال لغو اعزام تیم ملی به رقابتهای جایزه بزرگ آلمان گفت: تمام تلاش خود را انجام می دهیم تا با اخذ روادید در این مسابقات شرکت کنیم، اگر موفق به اخذ روادید نشویم خیلی زود مسابقات جایزه بزرگ ترکیه را جایگزین خواهیم کرد.
 
وی در پایان به صعود جودوکاران کشورمان در رنکینگ جهانی نیز اشاره کرد و گفت: این حاصل تلاش اعضای تیم و کادر فنی است، هنوز برای خود موفقیتی را متصور نشده ایم، این جودو کار زیاد دارد که همزمان با پیشبرد کار تیم ملی برای حضور موفق در رقابتهای مهم پیش رو ، به فکر ساختن پشتوانه های آینده ساز تیم ملی هستیم.