به گزارش خبرنگار مهر، امیر قمرانی ظهر جمعه در همایش ارتقای سلامت اجتماعی زنان سرپرست خانوار در کمیته امداد اصفهان اظهار داشت: بحث توانمندسازی زنان سرپرست خانوار از سال 73در کمیته امداد مطرح شد که بر اساس تحقیقاتی که صورت گرفت 60 درصد زنان سرپرست خانوار دچار استرس، نگرانی و احساس افسردگی شده بودند.
وی افزود: برخی از این زنان مطلقه و یا بر اثر خلافی شوهران خود که در زندان هستند، سرپرست شدهاند و اما طرد و در انزوای اجتماعی از سوی خانوادههای خود هستند.
دبیر علمی همایش زنان سرپرست خانوار در اصفهان تصریح کرد: بررسی نیازهای معیشتی، اجتماعی و روحی و روانی زنان سرپرست خانوار، بحث قانونی و قضایی زنان سرپرست بخشی از مسائل زنان سرپرست خانوار است که به آن رسیدگی میشود.
وی ادامه داد: همایش ارتقای سلامت اجتماعی زنان سرپرست خانوار اصفهان توسط کمیته امداد کشور در تهران و قزوین اجرا و استان اصفهان سومین استانی است که چنین همایشی را برگزار میکند.
قمرانی ادامه داد: هدف از این همایش کاربردی ایجاد زمینه بیشتر برای تعامل و همافزایی دستگاههای مرتبط با زنان سرپرست خانوار است.
دبیر علمی همایش زنان سرپرست خانوار در اصفهان خاطرنشان کرد: 85 درصد زنان خانوار در کشور زنانی هستند که شوهرانشان فوت کردهاند و بقیه مواردی همچون طلاق، فرار و زندانی بودن همسر است.
وی با بیان اینکه توانمندسازی در بعد اقتصادی، اجتماعی و روانی داریم، گفت: در کمیته امداد و سازمان بهزیستی رویکرد رفاه اجتماعی به سمت توانمندسازی، عزت نفس، خود کارآمدی، خودآگاهی، کنترل بر زندگی و کاهش خود سرزنشی است.